Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν τις τελευταίες ώρες Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ, οι οποίοι απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.

Η διάσημη τραγουδίστρια και ο γοητευτικός σταρ του Χόλιγουντ υποδέχτηκαν στην οικογένεια τους ένα υγιέστατο κοριτσάκι που γεννήθηκε την Τετάρτη και θα πάρει το όνομα, Daisy Dove Bloom.

Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της Unicef, όπου είδαμε και την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του ζευγαριού.

 

 

 

Το ζευγάρι ανακοίνωσε την άφιξη της κόρης τους μέσω της UNICEF – τόσο ο ηθοποιός όσο και η τραγουδίστρια είναι πρεσβευτές καλής θέλησης για την φιλανθρωπική οργάνωση – και μοιράστηκαν μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της μικρής που πιάνει το δάχτυλο του πατέρα της, ενώ η Κέιτι Πέρι κρατά τον καρπό του νεογέννητου.

«Πετάμε από αγάπη για την ασφαλή και υγιή άφιξη της κόρης μας» ανέφεραν στην λεζάντα η 35χρονη Κέιτι Πέρι και ο 43χρονος Ορλάντο Μπλουμ. Αν και δεν αποκάλυψαν πολλές λεπτομέρειες σχετικά με την άφιξη της κόρης τους, οι νέοι γονείς επεσήμαναν πως ήταν ευλογημένοι με μια «ήρεμη» γέννα – κάτι που δεν έχουν πολλοί την ευκαιρία να ζήσουν. «Αλλά ξέρουμε ότι είμαστε οι τυχεροί και δεν μπορούν όλοι να έχουν μια εμπειρία γέννησης τόσο ήσυχη όσο η δική μας» ανέφεραν.

«Οι κοινότητες σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν μια έλλειψη εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και κάθε 11 δευτερόλεπτα μια έγκυος γυναίκα ή ένα νεογέννητο πεθαίνει, κυρίως από αιτίες που θα μπορούσαν να αποφευχθούν. Από την στιγμή που εμφανίστηκε στην ζωή μας ο κοροναϊός, κινδυνεύουν ακόμη περισσότερα νεογέννητα λόγω της αυξημένης έλλειψης πρόσβασης σε νερό, σαπούνι, εμβόλια και φάρμακα που αποτρέπουν τις ασθένειες. Ως γονείς νεογέννητου, αυτό ραγίζει τις καρδιές μας, καθώς αντιλαμβανόμαστε τι ζουν οι γονείς που παλεύουν.

Για τον εορτασμό της καρδιάς που ξέρουμε ότι έχει ήδη η κόρης μας, έχουμε δημιουργήσει μια σελίδα για δωρεές προκειμένου να γιορτάσουμε την άφιξη της Ντέιζι Νταβ Μπλουμ» πρόσθεσε το ζευγάρι.

«Υποστηρίζοντάς την, υποστηρίζετε μια ασφαλή αρχή στη ζωή και επαναπροσδιορίζετε έναν υγιέστερο κόσμο για κάθε παιδί. Ελπίζουμε η καρδιά σας να γεμίσει με γενναιοδωρία».

Αυτό είναι το πρώτο παιδί που αποκτούν μαζί η 35χρονη τραγουδίστρια και ο 43χρονος ηθοποιός, οι οποίοι αρραβωνιάστηκαν στις 14 Φεβρουάριου του 2019.

 

Ο Ορλάντο Μπλουμ έχει ακόμη έναν γιο που γεννήθηκε το 2011 και είναι καρπός του έρωτά του από την πρώην σύζυγό του, Μιράντα Κερ.

Τα ευχάριστα νέα έκαναν αμέσως το γύρο των social media, ενώ οι χρήστες στο Twitter έσπευσαν να δώσουν τις καλύτερες των ευχών τους στο ευτυχισμένο ζευγάρι.

 

 

 

 

 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Κέιτι Πέρι αποκάλυψε ότι στον σύντομο χωρισμό που είχε με τον Ορλάντο Μπλουμ είχε διαλυθεί συναισθηματικά ενώ εξήγησε πως κατάφερε να «σωθεί» από όλη αυτή τη θλίψη που βίωσε.

 

«Ήταν τόσο σημαντικό για εμένα να “σπάσω” γιατί αυτό με βοήθησε στο να βρω την ολοκλήρωση και να δω τα πράγματα αλλιώς. Πλέον είμαι πιο διστακτική στο να ζω συνέχεια τη ζωή μου σαν διχασμένη ποπ σταρ».

Η Κέιτι Πέρι ξαναβρήκε την πίστη της και όπως λέει νιώθει ευγνώμων.

«Η ευγνωμοσύνη πιθανότατα μου έσωσε τη ζωή, γιατί αν δεν είχα θα είχα βυθιστεί στην θλίψη μου. Βρίσκω όμως τρόπους να είμαι και να νιώθω ευγνώμων. Όταν για παράδειγμα βρίσκω τα σκούρα περπατάω ολόγυρα και φωνάζω “είμαι ευγνώμων, είμαι ευγνώμων”».

Αυτή πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που η Κέιτι Πέρι ανοίγεται και μιλάει για τη μάχη που έδωσε όταν κατέρρευσε ψυχολογικά.

«Μερικές φορές δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. Να προσπαθείς να αποφύγεις τον ιό ή τα κύματα της κατάθλιψης που έρχονται με όλη αυτή τη νέα κατάσταση» είχε γράψει σε ανάρτησή της στο Twitter η σταρ της ποπ.