Η Βίκυ Καγιά είναι ένα από τα κορυφαία πρόσωπα στον χώρο της μόδας έχοντας υπηρετήσει για χρόνια τις πασαρέλες, εντός κι εκτός Ελλάδας.

Η Βίκυ Καγιά μπορεί να αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες στον χώρο της μόδας, ωστόσο πάντα βρίσκει τις ισορροπίες της μέσα από την οικογένειά της.

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια έχει αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά και παρά το απαιτητικό επαγγελματικό της πρόγραμμα, πάντα βρίσκει χρόνο για εκείνους.

Η Βίκυ Καγιά ως λάτρης των social media συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες κυρίως από την επαγγελματική της ζωή ενώ σπάνια δημοσιεύει στιγμιότυπα με την κόρη της και τον γιο της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, όμως, έκανε μια εξαίρεση και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία με την Μπιάνκα να ποζάρουν δίπλα-δίπλα, στη θάλασσα. «Mother and Daughter» (Μητέρα και κόρη) έγραψε η Βίκυ Καγιά στη λεζάντα της τρυφερής φωτογραφίας που όπως ήταν αναμενόμενο κέρδισε «βροχή» από likes και σχόλια.

Δείτε παρακάτω την τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε η Βίκυ Καγιά στο Instagram: