Η γνωστή παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη αυτό το διάστημα εργάζεται πυρετωδώς, λίγο πριν το ξεκίνημα της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Ως λάτρης των social media η Ελεονώρα Μελέτη φροντίζει να διατηρεί καθημερινή επαφή με τους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι με αφορμή την ονομαστική γιορτή της κορούλας της, έσπευσαν να της ευχηθούν.

Με τη σειρά της η δημοφιλής παρουσιάστρια, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια τους followers της, μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram.

Γράφει η Ελεονώρα Μελέτη στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

 

«Ένα γλυκό φιλί, για όλες αυτές τις ευχές που στείλατε για το Αλεξανδράκι μας! Λένε πως αν δεν έχει βαφτίσει, δεν γιορτάζεις, αλλά εμείς γιορτάζουμε κ καλοδεχόμαστε όλες τις ευχές, ειδικά όταν αυτές έρχονται από ανθρώπους που δεν είναι κ «υποχρέωση» τους να μας ευχηθούν, αλλά μας σκέφτηκαν κ μας αφιέρωσαν χρόνο κ ενέργεια! Ένα γλυκό φιλί κ σε όλους όσοι μοιράζεστε τις σκέψεις σας με ένα σχόλιο, κάθε φορά που κ γω μοιράζομαι τις δικές μου μαζί σας.

Δεν έχω τη χρονική δυνατότητα να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά κ αυτό με στεναχωρεί, είναι πρακτικά αδύνατο, αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν σας λαμβάνω… κ θέλω να το ξέρετε. Η φωτό είναι λίγο πρωινή, λίγο σε mood διακοπών, αλλά τι να ανέβαζα?

Στη παρούσα που γράφω, φοράω ένα tshirt του Τεό κ βαμβακερό Σορτς για τον ύπνο, κάνω λίγο ναργιλέ κ δεν έχει φως… κ γενικά η φάση δεν είναι καθόλου instagramική όπως φαντάζεστε! Όπως κ να έχει… το φιλί παραμένει το ίδιο! Ζουμερό κ ρουφηχτό, από αυτά που κάνουν θόρυβο, κ εννοείται covid free κ με τη βούλα». 

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Ελεονώρα Μελέτη: