Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Μάικλ Κορς θέλει να προσέλθουν στις κάλπες όσο το δυνατόν περισσότεροι ψηφοφόροι στις επικείμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Για τον λόγο αυτό ξεκίνησε την εκστρατεία «Your Voice Matters» (Η Ψήφος Σας Μετράει), η οποία στοχεύει στην ενθάρρυνση της συμμετοχής των ψηφοφόρων στις προσεχείς προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, ο Μάικλ Κορς θα κυκλοφορήσει ένα ειδικό t-shirt, το Michael Michael Kors, στο οποίο αναγράφεται μπροστά η φράση «Your Voice Matters» και πίσω, η λέξη «Vote» (Ψηφίστε).

Η ίδια λέξη αναγράφεται και στο πουλόβερ από κασμίρι Michael Kors Collection, τα έσοδα από το οποίο θα διατεθούν στο NAACP – Legal Defense and Educational Fund, νομική υπηρεσία που μάχεται κατά της φυλετικής αδικίας.

«Το μεγαλύτερο δικαίωμα και προνόμιο των Αμερικανών είναι το δικαίωμα να ακούμε τις φωνές μας» δήλωσε ο Μάικλ Κορς.

«Η συμμετοχή στις εκλογές είναι ο απόλυτος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι η φωνή σας δεν θα χαθεί. Αυτά τα t-shirt και πουλόβερ είναι μια υπενθύμιση προς όλους τους Αμερικανούς να ψηφίσουν και να μην αφήσουν τις φωνές τους να καταργηθούν. Είναι επίσης μια ευκαιρία να συγκεντρώσετε χρήματα για νομική υποστήριξη και κοινωνική δικαιοσύνη» ανέφερε ο σχεδιαστής μόδας.

Για την παραγωγή του T-shirt, το brand Michael Kors συνεργάστηκε σύμφωνα με το ΑΠΕ  με την εταιρεία FKSP την οποία διαχειρίζεται η Αφροαμερικανίδα σχεδιάστρια μόδας Folake Kuye Huntoon.

Το μπλουζάκι θα παραχθεί στο εργοστάσιο του FKSP στην περιοχή μόδας του Λος Άντζελες, όπου η Folake παράγει όλα τα σχέδιά της.