«Θύμα» του κοροναϊού έπεσε και ο διάσημος σταρ του Χόλιγουντ, Ντουέιν Τζόνσον καθώς όπως ο ίδιος αποκάλυψε τόσο εκείνος όσο και η οικογένειά του μολύνθηκαν από τον νέο κοροναϊό και έχουν πλέον αναρρώσει.

Ειδικότερα ο αμερικανός ηθοποιός και παλαιστής, Ντουέιν Τζόνσον, γνωστός με το ψευδώνυμο «The Rock» (Ο Βράχος), αποκάλυψε στο Instagram ότι αυτός και η οικογένειά του νόσησαν από τον κοροναϊό.

 

 

«Η σύζυγός μου, Λόρεν, οι δύο κόρες μου και εγώ βρεθήκαμε θετικοί στη νόσο COVID-19. Μπορώ να σας πω ότι ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχουμε περάσει ως οικογένεια» αναφέρει ο The Rock σημειώνοντας πως πλέον έχουν αναρρώσει.

Ακόμη, ο ίδιος σημείωσε ότι δεν γνωρίζει πού κόλλησε τον ιό καθώς ακολουθούσε τα μέτρα καραντίνας από τον Μάρτιο και κάλεσε τους θαυμαστές του σε ολόκληρο τον κόσμο να πειθαρχούν στα περιοριστικά μέτρα.

«Πειθαρχήστε, ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας, ακολουθείτε υγιεινό τρόπο ζωής, φορέστε μάσκα, προστατεύστε την οικογένειά σας, να είστε αυστηροί στη συγκέντρωση ανθρώπων στο σπίτι σας ή στις εκδηλώσεις σας, να είστε θετικοί και να φροντίζετε τους συνανθρώπους σας. Μείνετε υγιείς φίλοι μου» ήταν οι συμβουλές του 48χρονου σταρ.