Ο Ρώσος επιχειρηματίας Βλαντισλάβ Ντορόνιν ισχυρίζεται ότι η Ναόμι Κάμπελ αρνείται να του επιστρέψει χρήματα, τα οποία της είχε δανείσει όσο ήταν ζευγάρι, και τη στέλνει στα δικαστήρια.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TMZ o Ρώσος δισεκατομμυριούχος Βλαντισλάβ Ντορόνιν κατέθεσε μήνυση εις βάρος της πρώην συντρόφου του απαιτώντας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου που έχει στην κατοχή του ο ιστότοπος TMZ o ρώσος επιχειρηματίας ισχυρίζεται ότι η Ναόμι Κάμπελ αρνείται να του ξεπληρώσει χρηματικό ποσό που της είχε διαθέσει με τη μορφή δανείων κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Αν και δεν έχει ξεκαθαριστεί το ποσό που απαιτεί, ο επιχειρηματίας ζητά πίσω την προσωπική του ακίνητη περιουσία αξίας 3 εκατομμυρίων δολαρίων από το διάσημο μοντέλο.

Η «μαύρη γαζέλα» των catwalks ξεκίνησε να βγαίνει με τον επιχειρηματία το 2018 και έμειναν μαζί για πέντε χρόνια.

Ο Βλαντισλάβ Ντορόνιν της έκανε πολλά δώρα μεταξύ των οποίων για τα 41α γενέθλιά της, ένα υπερπολυτελές σπίτι στο σχήμα του Ματιού του Ώρου, στο νησί Κλεοπάτρα της Τουρκίας.

Επτά χρόνια μετά τον χωρισμό τους ο 57χρονος επιχειρηματίας επανέρχεται δριμύτερος και στέλνει το μοντέλο στα δικαστήρια. Ο Vladislav Doronin ασχολείται με αγοραπωλησίες κορυφαίων ακινήτων και είναι συλλέκτης έργων τέχνης.

Είναι ιδιοκτήτης της αλυσίδας Aman Resorts και CEO του OKO Group. Ο Ντορόνιν βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του Εκατερίνα από το 1998, και δεν έχουν πάρει επίσημα διαζύγιο.