Η Κιμ Καρντάσιαν ανακοίνωσε το τέλος του δημοφιλούς ριάλιτι Keeping Up With the Kardashians

«Χωρίς το Keeping Up with The Kardashians, δεν θα ήμουν σήμερα εδώ που είμαι»

«Στους καταπληκτικούς φανς μας- Με βαριά καρδιά πήραμε την απόφαση ως οικογένεια να πούμε αντίο στο Keeping Up with the Kardashians», ξεκινά η ανακοίνωση.    «Μετά από 14 χρόνια, 20 σεζόν, εκατοντάδες επεισόδια και αμέτρητα spin-off σόου, νιώθουμε παραπάνω από ευγνώμονες απέναντι σε όλους σας που μας παρακολουθήσατε όλα αυτά τα χρόνια- σε καλές εποχές, σε άσχημες, στη χαρά, τα δάκρυα και τις πολλές σχέσεις και παιδιά. Θα έχουμε για πάντα στην καρδιά μας τις υπέροχες αναμνήσεις και τους αμέτρητους ανθρώπους που συναντήσαμε στο δρόμο μας».

Η οικογένεια ευχαριστεί «τους χιλιάδες ιδιώτες και επιχειρήσεις που υπήρξαν κομμάτι της εμπειρίας και, κυρίως, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ράιαν Σίκρεστ που πίστεψε σε εμάς, το E! που ήταν συνεργάτης και την ομάδα παραγωγής, που πέρασε αμέτρητες ώρες καταγράφοντας τις ζωές μας».

«Χωρίς το Keeping Up with The Kardashians, δεν θα ήμουν σήμερα εδώ που είμαι. Νιώθω τόσο ευγνώμων απέναντι σε όλους όσοι το παρακολούθησαν και στήριξαν εμένα και την οικογένειά μου αυτά τα τελευταία 14 απίστευτα χρόνια», έγραψε η 39χρονη Κιμ. «Το σόου μάς έκανε αυτούς που είμαστε και πάντα θα νιώθω υπόχρεη σε όποιον έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση της καριέρας μας και την αλλαγή στις ζωές μας για πάντα», κατέληξε.