Μπορεί το καλοκαίρι να έχει τελειώσει όμως πολλοί είναι οι σταρ της ελληνικής showbiz που συνεχίζουν να απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα, παρατείνοντας όσο γίνεται τις διακοπές τους. Μία από αυτούς και η Μαρία Ναυπλιώτου .

Η ηθοποιός αναγκάστηκε να κάνει μικρή παύση από τη θεατρική παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστεί υποδυόμενη την Μαρία Κάλλας, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά θα επανέλθει στο θεατρικό σανίδι από τον Οκτώβρη.

Εκτός από μία ταλαντούχα ηθοποιός η Μαρία Ναυπλιώτου είναι και μία γοητευτική και όμορφη γυναίκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαρία Ναυπλιώτου δείχνει να αγαπά τη φυσική ομορφιά, καθώς δεν είναι λίγες φορές που μέσα από αναρτήσεις της στο Instagram, δημοσιεύει στιγμιότυπα στα οποία εντυπωσιάζει με την εκθαμβωτική της ομορφιά.

Η ηθοποιός, είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και μετά από τις διακοπές της όπου ταξίδεψε σε διάφορα μέρη της Ελλάδας (μάλιστα συχνά ήταν μαζί της και η καλή φίλη της Ζέτα Δούκα), τώρα ζει ένα ακόμη… μίνι καλοκαιράκι και ας έχει μπει επίσημα το φθινόπωρο.

Τις τελευταίες μέρες η ηθοποιός ανεβάζει πόζες της από εξορμήσεις της σε παραλίες της Αττικής, όπως το Θυμάρι και γράφει: «Το μικρό καλοκαιράκι. Ή αλλιώς άρνηση ότι τελειώνει το καλοκαίρι.».

H ανάρτηση ωστόσο που άφησε τους πάντες άφωνους είναι αυτή στην οποία βλέπουμε την ηθοποιό να βγαίνει από τη θάλασσα με το μπικίνι της, πιο όμορφη και φυσική από ποτέ.