Στην εκπομπή των Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσου βρέθηκε καλεσμένος ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον άγριο τσακωμό του με την Υρώ Μανέ όταν έπαιζαν μαζί στο θέατρο «Αποθήκη», στο «Σεσουάρ για Δολοφόνους», αλλά και στη σχέση του με τις Βίκυ Σταυροπούλου και Δανάη Μπάρκα.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στη σειρά που τον έκανε αγαπητό στο ευρύ κοινό, αναλύοντας τη δύσκολη αρχή, τα διπλά γυρίσματα, αλλά και την επική ανατροπή στην τηλεθέαση που τελικά «έσωσε» το όλο project. Όπως είπε, το σίριαλ στα πρώτα επεισόδια είχε πολύ χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης, που άγγιζαν το 3,8% και 4,2%.

«Ήμασταν σίγουροι ότι θα κοπεί. Μας φώναξαν και μας είπαν πως αν και μετά το 5ο επεισόδιο πάει έτσι, θα κοβόταν. Μετά δεν ξέρω τι έγινε. Παιζόταν μια σειρά με όλους εμάς, που δεν ήμασταν και πρώτα ονόματα και απέναντι έπαιζε σειρά με τη Χρύσα Ρώπα και τη Νένα Μεντή. Ο τηλεθεατής θα πάει στο σιγουράκι. Που τελικά δεν είναι και τόσο σιγουράκι. Τα πρώτα 4 επεισόδια τα γυρίσαμε ξανά, γιατί τα είδαμε και ήταν χάλια. Οπότε χάσαμε και μία χρονιά, γιατί δεν προλάβαιναν να παιχτούν».

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μίλησε, επίσης, για τον τσακωμό του με την συμπρωταγωνίστριά του στα «Εγκλήματα», Υρώ Μανέ, με την οποία μάλιστα «αναγκάστηκε» για πέντε μήνες να έχει επαφή μαζί της μόνο στη σκηνή.

«Με την Υρώ τσακωθήκαμε όταν τελείωσαν τα ‘’Εγκλήματα’’ και συνεργαστήκαμε στο θέατρο «Αποθήκη». Ήταν πολύ δυσάρεστο και για τους δυο μας. Ο τσακωμός έγινε 30 Νοεμβρίου και η σεζόν εκείνη τη χρονιά τελείωνε 30 Απριλίου. Μιλάγαμε μόνο πάνω στη σκηνή» ανέφερε.

Και συνέχισε:

«Δεν έχουμε επαφές, δεν βλεπόμαστε. Ήταν ένας σοβαρός τσακωμός.

Σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως έχουν και οι δυο άδικο και επίσης έχουν και οι δυο τα δίκια τους. Εγώ θα σου πω ότι είχα δίκιο αλλά δεν έχει καμία σημασία.

Αυτές οι σχέσεις, που είναι σχέσεις ζωής, όταν σπάσει το γυαλί… Με την Υρώ δεν ήμασταν απλώς φίλοι. Ήμασταν κολλητοί φίλοι. Είχα γίνει κουμπάρος της. Ήμασταν πολύ στενά δεμένοι. Το σκέφτομαι με θλίψη όποτε το σκέφτομαι. Να είναι καλά…».

Για την ιδιαίτερη σχέση του με την Βίκυ Σταυροπούλου και τη Δανάη Μπάρκα μίλησε, ακόμη, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. «Η γνωριμία μου με τη Βίκυ ξεκίνησε το 1992 και η συγκατοίκησή μας το 1999. Πάντα το παιδί ήταν η μεγάλη μας έγνοια και εμένα και της Βίκυς. Χαίρομαι πολύ που η Δανάη Μπάρκα έγινε αυτό το σπουδαίο πλάσμα», δήλωσε.