Η αδυναμία που έχει η Ελένη Μενεγάκη στην οικογένειά της και ιδιαίτερα στα παιδιά της, είναι γνωστή.

Έτσι η πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς, δεν θα μπορούσε να περάσει ασχολίαστη από μία γλυκιά μανούλα σαν την Ελένη Μενεγάκη.

Όπως άλλες διάσημες κυρίες της ελληνικής showbiz, όπως η Φαίη Σκορδά και η Τζένη Μπαλατσινού είχαν να ετοιμάσουν τα βλαστάρια τους για την πρώτη μέρα στο σχολείο, έτσι και η Ελένη Μενεγάκη  είχε να ετοιμάσει τη μικρή Μαρίνα.

Η δεσποινίς Μαρίνα Πανταζοπούλου, ντυμένη στα μπλε, με μπλε σχολική τσάντα και υπέροχα κοτσιδάκια, ετοιμάστηκε πρωί πρωί για την πρώτη μέρα στο σχολείο! Μια πρώτη μέρα διαφορετική για όλους τους μαθητές αφού είναι απαραίτητο άλλο ένα αξεσουάρ, που είναι η μάσκα!

Η Μαρίνα εκτός από τη σχολική τσάντα, κρατούσε και μια ροζ τσάντα που όπως έγραψε η Ελένη έχει μέσα το φαγητό της!

Η Ελένη Μενεγάκη που πρόσφατα αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό μετά από σχεδόν 30 χρόνια μπροστά από τον τηλεοπτικό φακό, φροντίζει να κρατάει επαφή μαζί του μέσα από το Instagram.

Η ίδια συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media ιδιαίτερα στο Instagram όπου σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

«Πρώτη μέρα στο σχολείο ! Χαρά και συγκίνηση … καλή αρχή σε όλα τα παιδιά» έγραψε  η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα της φωτογραφίας, που όπως ήταν αναμενόμενο απέσπασε χιλιάδες likes και σχόλια από τους διαδικτυακούς φίλους της Ελένης Μενεγάκη.

Δείτε παρακάτω την τρυφερή ανάρτηση που έκανε η Ελένη Μενεγάκη στο Instagram: