Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν χάνει ευκαιρία να δηλώνει δημόσια την αγάπη και την αδυναμία που έχει στα παιδιά της.

Ως τρυφερή μανούλα που δεν κρύβει την αδυναμία που έχει στα παιδιά της, η Σίσσυ Χρηστίδου φυσικά δεν έχασε ευκαιρία για να εκδηλώσει για ακόμα μία φορά την αγάπη της, κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

 

 

Όπως άλλες διάσημες μανούλες της ελληνικής showbiz, όπως η Φαίη Σκορδά, η Ελένη Μενεγάκη και η Τζένη Μπαλατσινού, έτσι και η Σίσσυ Χρηστίδου, έδωσε τις δικές της ευχές για μια καλή σχολική χρονιά, μέσα από μία νέα της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Και μπορεί οι μαθητές της χώρας να επέστρεψαν στα θρανία μετά από μήνες, όμως τα παιδιά έχουν να αντιμετωπίσουν μια νέα πραγματικότητα, καθώς η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική στις τάξεις, αφού ο κοροναϊός είναι ακόμη εδώ.

Πολλές ήταν οι μητέρες που συνόδεψαν στην ιδιαίτερη αυτή ημέρα, τα παιδιά τους στο σχολείο. Ανάμεσα σε αυτές και η Σίσσυ Χρηστίδου, που βρέθηκε στο πλευρό του Φίλιππου και του Μάικ αυτή την ξεχωριστή ημέρα.

Η γνωστή παρουσιάστρια φωτογράφισε, μάλιστα, τους γιους της στο προαύλιο του σχολείου μαζί με τις μάσκες τους, δημοσιεύοντας στο Instagram και έγραψε:

«Πρώτη μέρα σχολείο. Κάθε χρόνο τέτοια μέρα φωτογραφίες, πρώτη φορά με μάσκα. Καλή δύναμη αγάπες μου, όλα περνάνε ή συνηθίζονται… Ας ευχηθούμε το πρώτο..».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Σίσσυ Χρηστίδου στο Instagram: