Υπό κράτηση βρέθηκαν για άλλη μία φορά ο Γιώργος Μαυρίδης και οι συνεργάτες του μετά από επεισόδιο που συνέβη μέσα στο αεροπλάνο.

Το βράδυ της Δευτέρας έγινε γνωστό πως ο Γιώργος Μαυρίδης συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Μεξικού, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής της εκπομπής Into the Skin ταξίδευε με άλλους τρεις συνεργάτες της εκπομπής, μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου και πρώτος του προορισμός φέρεται να ήταν το εξωτικό θέρετρο Κανκούν.

Στο πλαίσιο της νέας εκπομπής, ταξίδεψαν στο Μεξικό, ωστόσο, κατά τη διάρκεια του ελέγχου των διαβατηρίων και των αποσκευών, οι μεξικανικές αρχές δεν έλαβαν όλα τα στοιχεία που απαιτείται να δηλώσουν οι ταξιδιώτες κατά την άφιξή τους, για παράδειγμα τα ξενοδοχεία όπου έχουν κλείσει για να διαμείνουν.

Φτάνοντας στο αεροδρόμιο, οι αρχές της χώρας θεώρησαν ανεπαρκή τα στοιχεία που έδωσε ο Γιώργος Μαυρίδης και οι συνεργάτες του, ενώ φαίνεται οι αστυνομικοί να ενοχλήθηκαν και από τον τρόπο που τους μιλούσε ο παρουσιαστής.

Αποτέλεσμα ήταν να παραμείνουν στα κρατητήρια του αεροδρομίου, στα οποία βρίσκονται μέχρι αυτή τη στιγμή.

Ωστόσο, όπως μετέδωσε ο Φρίξος Δρακοντίδης στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά,  χθες το βράδυ σημειώθηκε ένα ακόμα επεισόδιο.

Ενώ οι μεξικανικές αρχές έδωσαν εντολή να απελαθούν και οι τέσσερις και να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Φρανκφούρτη και από εκεί στην Αθήνα, όταν ανέβηκαν στο αεροπλάνο δημιουργήθηκε ένα επεισόδιο.

Ο πιλότος του αεροσκάφους έδωσε εντολή να κατέβουν και οι τέσσερις από το αεροπλάνο, όπου τους παρέλαβε η αστυνομία και τους μετέφερε πάλι στα κρατητήρια.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο: