Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Όλγα Φαρμάκη, αφού σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η Όλγα Φαρμάκη, η οποία διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Σταύρο Μαντόπουλο, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και περίπου τρία χρόνια, ανακοίνωσε μάλιστα την εγκυμοσύνη της με τον πιο ξεχωριστό τρόπο.

Συγκεκριμένα η Όλγα Φαρμάκη επέλεξε να ανακοινώσει το χαρμόσυνο γεγονός ανήμερα της ονομαστικής εορτής του αγαπημένου της, έχοντάς τον αγκαλιά και κρατώντας το υπερηχογράφημα, ενώ ο ίδιος φοράει ένα καπέλο που γράφει τη λέξη Dad.

 

Οι πρώτες δηλώσει μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

 

«Διανύω τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης μου. Πιστεύω ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή τώρα για να το ανακοινώσω. Έχει φουσκώσει αρκετά η κοιλίτσα μου. Απλά είχε αρχίσει ο κόσμος να με ρωτάει, οπότε το ανακοίνωσα.

Είχα πολύ θετική προσέγγιση και ευχαριστώ τον κόσμο. Μέχρι στιγμής έχω πολύ εύκολη εγκυμοσύνη. Θέλαμε πολύ ένα παιδάκι, να ολοκληρώσουμε τη σχέση μας. Είμαστε τρία χρόνια μαζί με τον Σταύρο» ανέφερε χαρακτηριστικά η Όλγα Φαρμάκη μιλώντας το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.