Ο Λέων είναι γνωστό ότι χαρακτηρίζεται από τον υπέρμετρο εγωισμό του αλλά και από το θάρρος που έχει να κάνει πάντοτε αυτό που ποθεί πραγματικά. Μια σχέση μαζί του ωστόσο, δεν είναι ένας δρόμος με ροδοπέταλα.

Ευκολίες και δυσκολίες

 

Ξεκινώντας μία σχέση (οποιασδήποτε μορφής) με έναν Λέοντα, να θυμάσαι ότι έχεις μπει σε ένα συναρπαστικό ερωτικό παιχνίδι, το οποίο θα σου προσφέρει σασπένς και μοναδικές συγκινήσεις.

Ο εγωιστής και πληθωρικός Λέοντας, θέλει να επιβεβαιώνεται, γι’ αυτό το λόγο λοιπόν προσπαθεί να παραστήσει ότι έχει το πάνω χέρι σε κάθε σχέση του, προκειμένου να τον διεκδικήσεις, να τον αποθεώσεις και να δείξεις ότι όλη η προσοχή σου είναι δοσμένη πάνω του.

Αν τα κάνεις όμως όλα αυτά, τότε σίγουρα θα θεωρήσει ότι η σχέση σας είναι δεδομένη! Συνεπώς αυτό που του αξίζει είναι πρώτα από όλα να χαλαρώσει και να μη νομίζει ότι είναι κάποιος θεός και ύστερα να προχωρήσει παρακάτω.

Ο Λέων λοιπόν, θέλει να έχει κατακτήσεις που θα τρέχουν από πίσω του και έχει συνηθίσει να τον πολιορκούν. Αυτό τον καθιστά και κάπως εκνευριστικό. Ποιος νομίζει ότι είναι σε τελική ανάλυση; Δείξε του λοιπόν ότι όλα αυτά που περιμένει να έχει δεδομένα από εσένα, δε θα τα έχει.

Για να καταφέρεις να τον κάνεις να σε κυνηγήσει εκείνος και η σχέση σας από ελεύθερη να γίνει σταθερή, θα πρέπει να παίξεις μαζί του και να του κουρδίσεις λίγο τον εγωισμό του. Κάνε κάτι διαφορετικό από ό,τι έχει συνηθίσει να δέχεται.

Μην του κάνεις πολλά κομπλιμέντα, μην απαντάς σε όλες του τις κλήσεις, απόφυγε κάποιες συναντήσεις σας και διατήρησέ τον μία στο κρύο και μία στη ζέστη.

Άφησε τον να πιστεύει ότι μπορεί και κάτι άλλο να παίζεται στην αισθηματική σου ζωή… Με τα «Σκωτσέζικα Ντους», ο Λέοντας θα θελήσει να σε πολιορκήσει, προκειμένου να κερδίσει την αποκλειστικότητα στη ζωή σου!