Η αλήθεια για τον Δίδυμο, δεν είναι καν κάτι σημαντικό. Η ειλικρίνεια πιο συγκεκριμένα είναι κάτι που ο ίδιος δεν αντέχει να ακούει.

Τι κάνει λάθος;

Ο παιχνιδιάρης και επικοινωνιακός Δίδυμος είναι σαφώς μία πολύ δύσκολη περίπτωση, για να καταφέρεις να δημιουργήσεις μία σταθερή σχέση μαζί του.

Για αυτόν όλες οι σχέσεις είναι ελεύθερες, γιατί το φλερτ είναι το αγαπημένο του χόμπι και φυσικά, επειδή δεν τα πάει και πολύ καλά με τις δεσμεύσεις ή με τις σχέσεις που έχουν την πλήρη αποκλειστικότητα.

Μην «μασάς», που ο Δίδυμος είναι τόσο free στα αισθηματικά του, αλλά και μην κωλώνεις, που έχει τόσες πολλές κατακτήσεις. Αν δείξεις ότι ζηλεύεις ή αρχίζεις να λειτουργείς πιεστικά απέναντί του, είναι σίγουρο ότι θα χάσει το ενδιαφέρον του και θα παραμείνετε μόνο δύο καλοί φίλοι.

Αν λοιπόν αυτό που θέλεις είναι να καταφέρεις μαζί του να έχεις μία σταθερή σχέση, τότε το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις, είναι να αποκτήσετε μαζί κοινές παρέες, κοινά ενδιαφέροντα και να διατηρήσεις μαζί του μία πολύ καλή επικοινωνία, σαν να είστε δύο καλά φιλαράκια.

Δείξε λοιπόν ελαστικότητα στην επιπόλαιη ερωτική του στάση, συμπεριφέρσου απέναντί του σαν να είσαι το «κολλητάρι» και φυσικά, άφησέ τον να πιστεύει (αν δεν είναι έτσι) ότι ήδη και εσύ έχεις πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, αρκετές δραστηριότητες, αλλά και πολλές προσκλήσεις από τους φίλους σου!

Μόνο τότε θα νιώσει χαλαρός και θα αρχίσει να επιμένει για να σε φέρει κοντά του. Η σχέση με έναν Δίδυμο πρέπει να είναι διαρκώς ένα mind game, ένα παιχνίδι του μυαλού, διατηρώντας τον σε εγρήγορση, προκειμένου να σε κατακτήσει.

Από την άλλη πλευρά, αν θες μια σχέση χωρίς απιστίες, επιπολαιότητες κλπ θα ήταν καλύτερο να επιλέξεις έναν Καρκίνο, Ταύρο, Ιχθύ κλπ.