Ο Κριός είναι ένα ζώδιο που φαίνεται συνήθως αρκετά ήρεμο και χωρίς νεύρα. Όταν όμως εκδηλώσει αυτά που αισθάνεται, τότε απλά βρες καράβι, αεροπλάνο, κάτι να φύγεις!

Δουλειά, δουλειά, δουλειά…

Είναι το μόνιμό του άγχος και παράλληλα κάτι που αγαπά αρκετά, διαφορετικά δε θα δούλευε εκεί που δουλεύει. Έχει ανταγωνισμό με τον εαυτό του τον ίδιο.

Αυτό πολλές φορές τον κάνει να νευριάζει με το παραμικρό και να μην ηρεμεί με τίποτα. Όταν βλέπεις ότι είναι φορτισμένος συναισθηματικά με θυμό, μην κάνεις το λάθος να κάνεις χιούμορ. Απλά δεν έχει καμία διάθεση για κάτι τέτοιο.

Ελεύθερος χώρος και χρόνος

Ένα από τα χειρότερά του, είναι να αρχίσεις να του υπαγορεύεις αλλά και να του απαγορεύεις, το πού θα πηγαίνει και με ποιον. Είναι Κριός! Δεν υπάρχει περίπτωση να του πεις τι θα κάνει, αν δε σου αρέσει φύγε.

Γενικά δε μπορείς να τον χειριστείς ψυχολογικά, για αυτό καλό θα είναι να ξανασκεφτείς τι κάνεις πριν να το κάνεις.

Απιστία

Τον έκανες «3 μέτρα ύψος» με το κέρατο και τώρα αναρωτιέσαι τι συμβαίνει μεταξύ σας; Ατύχησες! Είναι από τα ζώδια που αν γίνει κάτι τέτοιο, ξενερώνουν τόσο πολύ που ούτε καν θα σε ρωτήσουν πώς, πού, γιατί…

Θα σταματήσουν να σου μιλάνε και δεν πρόκειται να καταλάβεις τι συμβαίνει. Βασικά είναι προφανές το τι συμβαίνει. Δε σε θέλουν καθόλου στην καθημερινότητά τους πλέον. Σα να σου λένε «δρόμο»!

Βαρεμάρα

Όταν βαριέται και πλήττει ένας Κριός, δε θες να είσαι δίπλα του. Μουρμουράει για ώρες, γκρινιάζει δίχως όριο και επιπλέον μπαίνει σε μια διαδικασία άμυνας, στην οποία και να τον ρωτήσεις τι έχει, από εγωισμό και μόνο δε λέει.

Γενικά θα νιώθεις ότι του είσαι και «βάρος» και θα θες να φύγεις άμεσα. Άμα συνεχίσεις δε και τον ρωτάς τι του συμβαίνει, θα σηκωθεί αυτός να φύγει, να μείνει μόνος του και να έχει την ησυχία του.

Γενικά θέλει τον χώρο του και τον χρόνο του αν δε θες να έχεις γκρίνια και να σου μιλάει με «τουπέ».