Δώσε έμφαση στις διαφορές των ζωδίων και κάνε τα να σε προσεγγίσουν όπως θέλεις εσύ.

Κριός

Είναι αρκετά ευαίσθητος σε θέματα που αφορούν την καριέρα του και τη δουλειά του. Μίλα του για αυτά και θα δεις πώς θα ενθουσιαστεί.

Ταύρος

Είναι γεμάτος πειθαρχία και άγχος να τα πηγαίνει καλά στην ερωτική του ζωή. Να του λες ακριβώς πώς νιώθεις και να του το δείχνεις.

Δίδυμος

Είναι πολλές φορές ανήσυχος με πράγματα που δε θα έπρεπε να τον αφορούν. Οφείλεις να τον επιβεβαιώνεις για αυτά που αισθάνεσαι.

Καρκίνος

Επειδή έχει αρκετές ανασφάλειες, μην κάνεις το μέγιστο λάθος να του πεις ψέματα. Θα σε λατρέψει αν δει ότι είσαι ειλικρινής με τα πάντα.

Λέων

Έχει πολύ εγωισμό και έχει ανάγκη από θαυμασμό και προσοχή. Δώσε του όσο θαυμασμό θέλει για να νιώσει ότι τον λατρεύεις.

Παρθένος

Μοιράσου μαζί του τα άγχη που νιώθεις στην καθημερινότητά σου. Έτσι δε θα νιώθει ότι είναι ο μόνος που αγχώνεται και θα σε αγαπήσει.

Ζυγός

Είναι αρκετές φορές φιλικός. Αυτό δε σημαίνει ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αυτό προς όφελός σου. Θέλει αληθινές σχέσεις δίπλα του.

Σκορπιός

Η «αδυναμία» του είναι η μουσική. Προτιμά να την ακούει μόνος του με κλειστά παράθυρα. Θα προτιμούσε βέβαια να έχει και το «αμόρε».

Τοξότης

Τα ταξίδια είναι η λατρεία του. Αν δει ότι είσαι ένα άτομο που ταξιδεύει, που κάνει εναλλαγές στην καθημερινότητά του, θα σε θέλει κι άλλο.

Αιγόκερως

Δεν τον ενδιαφέρει αν σου αρέσει το ψέμα ή η αλήθεια, θα σου είναι πάντα ειλικρινής. Αν είσαι και εσύ, θα είστε μαζί αγαπημένοι.

Υδροχόος

Είναι υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και προοδευτικός. Πρακτικά δεν πρόκειται να επιτρέψει την αδικία όταν συμβαίνει. Υποστήριξέ τον.

Ιχθύς

Περνάει καλά όταν έχει αγκαλιές και φιλιά. Για αυτό δείξε του πώς νιώθεις και πάρε τον πολλές αγκαλιές. Θα δεθεί συναισθηματικά μαζί σου και θα σου αρέσει.