Ξεχωριστά ήταν τα φετινά γενέθλια για την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία πριν λίγες μέρες έκλεισε τα 42.

Ως λάτρης των social media η γνωστή παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη φροντίζει να διατηρεί καθημερινή επαφή με τους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι με αφορμή τα γενέθλιά της, έσπευσαν να της ευχηθούν.

Με τη σειρά της η δημοφιλής παρουσιάστρια, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια τους followers της, μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram.

Γράφει η Ελεονώρα Μελέτη στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

 

«42… κ είναι μια χαρά… κ νιώθω όπως εχθές… κ μ αρέσει…γιατί κάθε χρόνος που περνάει βλέπω πίσω κ όλα είναι αλλιώς. Με ένα περίεργο τρόπο, όλα είναι καλύτερα. Με τρομάζει ο χρόνος που κυλάει. Όχι για τη φθορά που βλέπω στο πρόσωπο κ στο σώμα μου. Αυτή την αφήνω διακριτικά κ με ψυχραιμία να φαίνεται… καμία ντροπή ως προς αυτό. Αλλά γιατί η ζωή είναι αυτή, είναι εδώ κ μ αρέσει… κ θέλω συνέχεια, κι αλλο κ για πάντα… κ αυτό δεν γίνεται κ το ξέρω, αλλά τρομάζει.

Τουλάχιστον κοιτώντας πίσω νιώθω γεμάτη. Κ τα πάντα αλλιώς. Ο θυμός μιας πρότερης νιότης έχει δώσει τη θέση του σε μια ώριμη γαλήνη, η τρέλα της νεανικής δίψας για τα πάντα, έχει δώσει χώρο στις συνειδητοποιημένος επιλογές, οι πολλοί άνθρωποι έφυγαν κ έμειναν οι λίγοι κ οι σωστοί, το αδιαπραγμάτευτο «εγώ» μετατρέπεται κάθε μέρα όλο κ περισσότερο σε «εμείς» κ όλα αυτά τα κάνει ο … χρόνος… σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλους για τις ευχές κ τη σκέψη σας, να είστε όλοι καλά, κ να απολαμβάνετε να μεγαλώνετε!».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Ελεονώρα Μελέτη στο Instagram: