Με συγκίνηση, χαμόγελα, δυναμισμό αλλά και την απαραίτητη δόση χιούμορ ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας 21 Σεπτεμβρίου η εκπομπή «Πάμε Δανάη» στον αέρα του ΜEGA.

Η Δανάη Μπάρκα  από σήμερα και καθημερινά στις 10:00 θα καλωσορίζει τους τηλεθεατές στο νέο της «σπίτι» μέσα από τη συχνότητα του Μεγάλου Καναλιού.

 

Με την πρόθεση η εκπομπή αυτή να μπει στα σπίτια όλου του τηλεοπτικού κοινού, η νεαρή ηθοποιός μπαίνει στον στίβο της τηλεόρασης γεμάτη ενθουσιασμό, αισιοδοξία και βέβαια μεγάλη όρεξη για επικοινωνία με το κοινό.

Στον γαλάζιο καναπέ, μαζί με τη Δανάη Μπάρκα θα κάθονται η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Άρης Καβατζίκης παρέα με τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο, τη Σίσσυ Καλλίνη και μια μοναδική ομάδα από καινούργια πρόσωπα, ενώ στην κουζίνα ο Απόστολος Ρουβάς.

 

Κάθε πρωί οι δέκτες μας θα γεμίζουν με ζωντάνια, αισιοδοξία και βέβαια έναν αέρα ανανέωσης, αφού η εκπομπή θα μιλήσει στους τηλεθεατές στη γλώσσα του σήμερα, μένοντας μακριά από τα τετριμμένα.

Πρόκειται για μια παραγωγή που φιλοδοξεί να μπει στα σπίτια όλων των τηλεθεατών, ανοίγοντας ένα διαφορετικό παράθυρο στην καθημερινότητα. Είναι ένα στοίχημα του Μεγάλου Καναλιού με το τηλεοπτικό κοινό, αφού την πρωινή του ψυχαγωγία αναλαμβάνει μια ομάδα με νέα πρόσωπα όπως η Δανάη Μπάρκα αλλά κι άλλα πιο έμπειρα στον στίβο της τηλεόρασης.

Αισιοδοξία και χιούμορ

 

Ενδεικτική του ύφους της εκπομπής, ήταν και η έναρξη της – ένα απολαυστικό βίντεο με τους ανθρώπους του «Πάμε Δανάη» στα… δοκιμαστικά τους!

 

 Την Δανάη Μπάρκα περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας εκπομπής του MEGA.

 

Αγαπημένα πρόσωπα, φίλοι και συγγενείς της ευχήθηκαν μέσα από ένα συγκινητικό βίντεο καλή αρχή στο νέο της ξεκίνημα, με την ίδια την Δανάη Μπάρκα να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

 

Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα η Δανάη Μπάρκα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA» και μιλώντας στην Μπάγια Αντωνοπούλου μίλησε για τα συναισθήματά της αλλά και για όλα όσα θα δούμε στους τηελοπτικούς μας δέκτες μέσα από τον αέρα της νέας εκπομπής του Μεγάλου Καναλιού.

«Είμαστε σε πανικό, έχουμε τα άγχη μας αλλά είμαστε αισιόδοξοι και ελπίζουμε να μείνουν κοντά μας οι τηλεθεατές με ένα χαμόγελο. 

Κάθε μέρα θα λέμε καλημέρα, ειδήσεις, νέα, επικαιρότητα με τον δικό μας τρόπο και χαμόγελο, παρά τις δυσκολίες που βιώνουμε τον τελευταίο καιρό. Όλη η ομάδα έχει κοινή αισθητική και όνειρο και η υποδοχή του κόσμου με βάση όσα έχουμε δει είναι εγκάρδια» είπε μεταξύ άλλων η Δανάη Μπάρκα.

 

Από σήμερα λοιπόν συντονιζόμαστε στις 10.00 στο MEGA και τη νέα, πρωινή, καθημερινή εκπομπή με τη Δανάη Μπάρκα,  που θα μας υποδέχεται στο νέο της «σπίτι», στο MEGA, με την καλύτερη διάθεση.