Μια φωτογραφία και τα πλούσια μαλλιά της έβαλαν την Ελένη Μενεγάκη σε… μπελάδες!

Η ωραία Ελένη ασχολείται ενεργά με τις δουλειές του κτήματος στην Άνδρο και μάλιστα έχει και το μποστάνι της, όπου φυτεύει, σπέρνει, αλλά και μαζεύει τη σοδειά της και όπως φαίνεται, χαίρεται πάρα πολύ με την ενασχόλησή της αυτή με την κηπουρική.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο ανέβασε στο Ιnstagram φωτογραφίες της από την Άνδρο, όπου την βλέπουμε, με τζιν σορτσάκι, γαλότσες και πλατύ χαμόγελο να ασχολείται με το μποστάνι της, σχολιάζοντας πως είναι «τέλεια μέρα για κηπουρική».

Τα σχόλια ήταν πολλά όπως κάθε φορά, όμως μία follower ήταν επικριτική και δύσπιστη ως προς τα καλοχτενισμένα μαλλιά της Ελένη Μενεγάκη.

«Ελένη μου πρώτη φορά βλέπω γυναίκα να πηγαίνει να φυτέψει με μαλλί, χτενισμένη βαμμένη, κυριλέ, κηπουρική» ήταν το σχόλιο που έφερε την απάντηση της Ελένης Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια λοιπόν έγραψε: «Το μαλλί αγαπημένη μου φίλη (αφού με ακολουθείς φίλη μου θα είσαι) είναι φτιαγμένο από προχθές που είχα φωτογράφιση. Κατά τα άλλα είμαι εντελώς άβαφτη. Θα το εκλάβω ως κομπλιμέντο λοιπόν και θα σου πω κι ευχαριστώ. Φιλάκια».

Δείτε την ανάρτηση και την απάντηση της εδώ