Ο Ησαϊάς Ματιάμπα φέτος το καλοκαίρι ήρθε αντιμέτωπος με μια μεγάλη απώλεια και βυθίστηκε στο πένθος.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής έχασε τον πατέρα του, στον οποίο και έτρεφε μεγάλη αδυναμία.

Και μπορεί ως τώρα να μην είχε κάνει καμιά αναφορά σε αυτές τις δύσκολες ώρες που βίωσε ο ίδιος και η οικογένειά του, με μια ανάρτησή του όμως στο Instagram μίλησε για πρώτη φορά για όλα όσα βίωσε.

Μέσα από το κείμενό του, ο Ησαΐας Ματιάμπα τονίζει πόσο σημαντική ήταν η στήριξη που είχε από την οικογένεια και τους φίλους του και προτρέπει τους ηλεκτρονικούς του ακολούθους να χαίρονται κάθε στιγμή με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

«Πέρασα το πιο δύσκολο καλοκαίρι της ζωής μου… Κυρίως αυτά τα δύο υπέροχα πλάσματα, η οικογένειά μου (κι απ’ τις δυο πλευρές) και οι λιγοστοί μου φίλοι, με βοήθησαν και με βοηθούν να ξεπεράσω κάτι που δεν ξεπερνιέται..

Με λίγα λόγια… Να χαίρεστε την κάθε σας στιγμή, να είστε κοντά στους δικούς σας (γονείς, παππούδες, φίλους) και μην το αφήνετε για αύριο! Η ζωή είναι μικρή! Η ζωή είναι ωραία! Αρκεί να το θες! Ενωμένοι και αγαπημένοι θα ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια! Υπομονή στις δυσκολίες της ζωής! Ο ήλιος δε θα αργήσει να φανεί…

Υ.Γ. Μη χάνετε την ελπίδα σας ακόμα κι αν αυτό φαντάζει απίθανο…», έγραψε χαρακτηριστικά o  Ησαϊάς Ματιάμπα στο προφίλ του στο Instagram.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο Ησαϊάς Ματιάμπα στο Instagram συγκινώντας τους διαδικτυακούς του φίλους.