Στην εκπομπή της Νάντιας Κοντογεώργη βρέθηκε καλεσμένος ο Τάσος Κωστής με τον γνωστό ηθοποιό να μιλά για όλους και για όλα και να συγκινεί με την αναφορά του στο πρόβλημα υγείας του και τη μάχη του με τον καρκίνο.

Ο Τάσος Κωστής σε μια εξομολόγηση από καρδιάς ανέφερε πως εκείνος ήταν που στήριζε τα αγαπημένα του πρόσωπα και την οικογένειά του καθώς όπως εξήγησε, δεν ήθελε να τον λυπάται κανείς.

«Δεν μπορώ να με λυπούνται. Δεν το θέλω. Εγώ πολεμάω, δίνω τη μάχη μου. Όταν έχω τον άλλο και μου λέει «μη στεναχωριέσαι, όλα πάνε καλά, ο Θεός είναι μεγάλος, και κουράγιο» δεν το μπορώ αυτό. Κι αν δεν μου το λένε το βλέπω στα μάτια τους. Και δεν θέλω να τα βλέπω αυτά. Πολεμάω εκείνη την ώρα και πάνω στον πόλεμο δεν σκέφτεσαι.

Δεν νικάω στη ζωή μου ποτέ, είμαι ισοπαλία. Έτσι και με τον καρκίνο, είμαστε ισόπαλοι. Δεν χάνω όμως και ποτέ, ούτε νικάω» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα δήλωσε σχετικά ο Τάσος Κωστής:

«Είμαι έτοιμος για ότι μου φέρει η ζωή»

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που τη φετινή σεζόν θα απολαύσουμε τηλεοπτικά στη νέα σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» αναφέρθηκε με τρυφερότητα στη σύζυγο του, ενώ μίλησε για την επιστροφή του στο γυαλί.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Κωστής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θέλω να κάνω ένα πράγματα τη φορά. Φέτος είπα να μην κάνω θέατρο, γιατί λόγω της κατάστασης είναι δύσκολο και όσοι θεατές θα μπουν στο θέατρο τον χειμώνα θα είναι ήρωες, είπα να κάνω τηλεόραση. Έτυχε να είμαι στην μεγάλη μου αγάπη και την πρώτη, εδώ στην ΕΡΤ».

«Είμαι έτοιμος για ότι μου φέρει η ζωή, δεν έχω απωθημένα, γιατί ξέρεις πόσα πράγματα δεν θα κάνουμε στη ζωή μας; Ας απολαύσω αυτά που μου φέρνει η ζωή… Είμαι γεμάτος, δεν μου λείπει κάτι» πρόσθεσε, ακόμα, ο ηθοποιός.

«Η σύζυγός μου είναι η Πηνελόπη μου»

«Η σύζυγος μου μού πρόσφερε και μου έμαθε την συντροφικότητα. Είναι η Πηνελόπη μου. Εκείνη που για χρόνια δούλευα, μέχρι τα 58 μου, για 18 ώρες την ημέρα, περίμενε στο σπίτι να μεγαλώσει το παιδί μας. Να γυρίσεις στο σπίτι και να ηρεμήσεις. Με περίμενε εκεί, για αυτό την λέω Πηνελόπη. Που περιμένει» παραδέχθηκε με γλυκύτητα ο Τάσος Κωστής. Όταν γνωριστήκαμε δεν την περίμενα όπως είναι τώρα, αλλά μέσα στο μυαλό μου την είχα. Είναι εκεί στα δύσκολα σαν σύντροφος».