Ορισμένα ζώδια δεν «κολλάνε» ακόμη και στα πιο δύσκολα διλήμματα που εμφανίζονται στην καθημερινή τους ζωή και πρέπει να αποφασίσουν.

Το γεγονός ότι τα ζώδια αυτά μπορούν να πάρουν εύκολα αποφάσεις, δε σημαίνει ότι δεν έχουν σκεφτεί νωρίτερα τι θα επιλέξουν. Απλά ίσως να μην το εξωτερικεύουν αυτό το γεγονός.

Κριός

Είναι κυριολεκτικά το ζώδιο που ό,τι πιάνει γίνεται χρυσός. Ό,τι και να επιλέξει θα του φέρει κέρδη και αποτέλεσμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι σκέφτεται γρήγορα αλλά και πολύ αναλυτικά πριν πράξει το ό,τι.

Του αρέσει να βρίσκεται μπροστά σε διλήμματα γιατί αυτό του θυμίζει ότι παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή του και ότι έχει εκείνος τον έλεγχο. Βλέπει το σημείο που πρέπει να πάρει απόφαση ως κάτι που θα του προσφέρει ευκαιρίες και φιλόδοξο μέλλον.

Λέων

Είναι πολύ απλό για έναν Λέοντα να αποφασίσει τι θα κάνει και πού. Έχει υπολογίσει κάθε συνέπεια, επίπτωση και κόστος και έχει την αυτοπεποίθηση να στηρίξει την όποια του επιλογή.

Επειδή ακριβώς είναι ένα από τα πιο φιλόδοξα ζώδια, έχει την τάση να μην τον πιάνει απαισιοδοξία ως προς το τι θα κάνει στο μέλλον του κλπ. Στηρίζει τις επιλογές του και απόδειξη σε αυτό συνιστά το γεγονός ότι δεν κάνει σχεδόν ποτέ «πίσω».

Σκορπιός

Όσο περίεργο και να φαίνεται κι όμως ο Σκορπιός είναι μες στην τριάδα. Αυτό γιατί μπορεί να βγάζει προς τα έξω την εικόνα ότι κλείνεται σε ένα σπίτι και δεν πάει πουθενά. Στην πράξη ωστόσο θέλει να μένει σπίτι για να σκέφτεται και να μην διακόπτει κανείς τη ροή της σκέψης του.

Έχει την τάση να προγραμματίζει τα πράγματα πριν καν εμφανιστούν μπροστά του και για αυτό του είναι εύκολο να διαλέξει αυτό που εκείνος θέλει.