Το ότι ο Χοακίν Φίνιξ θα γινόταν μπαμπάς, το μαρτύρησαν μερικές παπαρατσικές φωτογραφίες της Ρούνεϊ Μάρα με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Μετά από μία καραντίνα κατά την οποία το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ μπόρεσε να απολαύσει την ιδιωτικότητά τους, μαθαίνουμε ότι ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καρπός του έρωτα των Χοακίν Φίνιξ και Ρούνεϊ Μάρα είναι αγοράκι και το όνομά του είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει ιδιαίτερη συγκίνηση.

Το συγκινητικό όνομα που θα πάρει το μωρό

 

Είναι ένα από τα πιο συγκινητικά νέα των τελευταίων ημερών και έγινε γνωστό, κατά τύχη, στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Ζυρίχης, όταν ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ «Gunda», σε παραγωγή του Χοακίν Φίνιξ δήλωσε μετά από μια προβολή της ταινίας, εξηγώντας την απουσία του:

«Έχει ένα μωρό που το όνομα του είναι… ένα υπέροχο γιο που τον λένε Ρίβερ, οπότε δεν μπορεί να είναι εδώ μαζί μας για να προωθήσει την ταινία.»

Ο Χοακίν Φίνιξ και η Ρούνι Μάρα – που δεν έχουν επιβεβαιώσει ούτε τον αρραβώνα ούτε την εγκυμοσύνη της, αρνούμενοι να ενδώσουν στο παιχνίδι της διασημότητας – βλέπουν την οικογένειά τους να μεγαλώνει και ο Φίνιξ αποφάσισε να δώσει στο νεογέννητο γιο του το όνομα του ταλαντούχου αγαπημένου του αδερφού, Ρίβερ, που πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών σε ηλικία 23 ετών το 1993, βάζοντας άδοξο τέλος σε μια σπουδαία καριέρα.

 

 

Ο βραβευμένος με Όσκαρ  Χοακίν Φίνιξ, έδωσε  σε μια αποκαλυπτική συνέντευξή μαζί με την οικογένειά του, μίλησε για τον αδικοχαμένο αδελφό του Ρίβερ, με τον ηθοποιό να αποκαλύπτει πως ακόμα και σήμερα νιώθει την παρουσία του.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος ενσάρκωσε τον «Τζόκερ» ενθουσιάζοντας κοινό και κριτικούς, εμφανίστηκε στην εκπομπή του CBS «60 Minutes» και «ανοίχτηκε» σχετικά με τον θάνατό του αδερφού του.

Ο Ρίβερ Φίνιξ που ήταν στο απόγειο της καριέρας του τότε, καθώς όλοι μιλούσαν για έναν νέο Τζέιμς Ντιν, πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, έξω από το κλαμπ The Viper Room που τότε είχε ο Τζόνι Ντεπ, στο Δυτικό Χόλιγουντ.

«Νιώθω ακόμα την παρουσία του Ρίβερ»

 

«Απομακρυνθήκαμε τελείως τότε από τον κόσμο της διασκέδασης. Δεν βλέπαμε ψυχαγωγικά προγράμματα. Δεν είχαμε ψυχαγωγικά περιοδικά στο σπίτι μας. Ξέρετε, ο Ρίβερ ήταν ένας πραγματικά ουσιώδης ηθοποιός και ένας σταρ του κινηματογράφου και δεν το είχαμε συνειδητοποιήσει.

Εκείνη την περίοδο που είσαι πάρα πολύ ευάλωτος, πετάνε πάνω από το σπίτι σου ελικόπτερα και υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να εισέλθουν στην ιδιοκτησία σου. Για εμένα, όλο αυτό εμπόδιζε τη διαδικασία πένθους», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά ο Χοακίν Φίνιξ  ο οποίος ήταν παρών όταν πέθανε ο αδελφός του.

Μάλιστα, ήταν αυτός που κάλεσε αμέσως το 911 για βοήθεια. Το ηχογραφημένο τηλεφώνημά του, με το που δόθηκε στη δημοσιότητα, έκανε αμέσως τον γύρο του διαδικτύου.