Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκε καλεσμένη η Φαίη Σκορδά, το βράδυ της Δευτέρας, η οποία σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, η δημοφιλής παρουσιάστρια μίλησε για όλα ενώ δεν αρνήθηκε να μιλήσει και για τη νέα της σχέση, με τον Νίκο Ηλιόπουλο.

Για κάποια χρόνια υπήρχε ένα σιωπητήριο! Αλλά να πω κάτι… Όλα αυτά τα χρόνια με τον Γιώργο που ήμασταν μαζί αλλά και μετά που χώρισαν οι δρόμοι μας, νομίζω ότι ήμουν συνεπής σε αυτό που είχα πει από την πρώτη στιγμή σε κάποιες συνεντεύξεις. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τη σχέση μου. Αν έρθει αυθόρμητα κάποια πράγματα, θα τα πω. Δεν μου αρέσει να το κάνω επίτηδες. Και μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια -γιατί ο χρόνος αποδεικνύει τη συνέπειά μας- έδειξα πώς χειρίζομαι την προσωπική μου ζωή. Αν μου έρθει κάτι να το φωνάξω, θα το φωνάξω. Αν μου έρθει κάτι, να το κρατήσω, θα το κρατήσω για κάποιους λόγους» είπε αρχικά η διάσημη παρουσιάστρια.

«Εκτιμώ κάποια πράγματα πάρα πολύ σε ανθρώπινο επίπεδο. Είδα πριν τη νονά μου, είναι ένας άνθρωπος που έχω τρελή αδυναμία. Επικοινωνούμε διαφορετικά! Το καλοκαίρι λοιπόν ήρθε ο Νίκος για ένα Σαββατοκύριακο να μας δει και χωρίς να μου το πει πήγε στη θεία μου να τη γνωρίσει και μου έστειλε μια φωτογραφία τους» συμπλήρωσε η Φαίη Σκορδά. «Δεν το έκανε για να ζητήσει το χέρι μου» εξήγησε γελώντας, τονίζοντας: «Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πάρα πολύ και σέβομαι για τον τρόπο που με βλέπει. Με κάνει να αισθάνομαι πολύ όμορφα!».

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά γύρισε την ερώτηση στον κουμπάρο της Νίκο Χατζηνικολάου και του ζήτησε να πει τη γνώμη του on camera για τον νέο της σύντροφο, αποκαλύπτοντας πως τους έχει γνωρίσει σε ένα δείπνο. Με τη σειρά του εκείνος τον χαρακτήρισε «ήρεμη δύναμη» και έναν «πολύ ωραίο» άνδρα.

«Δεν θα έβγαινε κάτι προς τα έξω εάν δεν είχε προοπτική. Εάν πατήσεις στο internet “σχέσεις Φαίη Σκορδά” δεν υπάρχει τίποτα πριν τον γάμο μου. Ήταν ο Γιώργος και τώρα είναι αυτή η φωτογραφία. Αυτό από μόνο του, για να το επιτρέψω να γίνει, σημαίνει πολλά» συνέχισε.

Όσο για το ενδεχόμενο ενός ακόμα παιδιού, η Φαίη Σκορδά απάντησε:

«Λατρεύω τα παιδιά! Αλλά δεν ξέρω πώς θα ακουστεί, αλλά για μένα το πιο σημαντικό είναι ο Γιάννης και ο Δημήτρης – σε αυτή τη φάση. Μέσα μου επειδή εξαιτίας μου και του διαζυγίου θεωρώ πως δυσκόλεψα τα παιδιά, δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να τα φέρω σε μία δύσκολη θέση. Θέλω όλα να γίνουν χωρίς αναταράξεις για τα παιδιά. Εάν οτιδήποτε γίνει και έρθει, δεν επηρεάσει τα παιδιά και τα επηρεάσει θετικά…».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα με όλα όσα δήλωσε η Φαίη Σκορδά μιλώντας για τον νέο της σύντροφο: