Μην περιμένεις από όλα τα ζώδια να ανταποκριθούν ερωτικά. Κι αν κάποια ανταποκρίνονται δε σημαίνει πως όλα εκφράζονται ανοιχτά. Εκείνα που το κάνουν όμως είναι:

Καρκίνος

Στην αρχή ναι θα είναι ντροπαλός επειδή φοβάται μην πληγωθεί, μη φανεί δεδομένος κλπ. Όταν όμως νιώσει ασφάλεια μαζί σου, να περιμένεις ότι θα έχεις βρει τον καλύτερο σύντροφο που είχες ποτέ.

Έχει την τάση να είναι πολύ στοργικός και ειλικρινής. Θα σε παίρνεις συνέχεια αγκαλιά και θα θέλει να σε φιλάει κάθε λίγο και λιγάκι.

Ιχθύς

Το όνειρό του ήταν να αγαπηθεί και να τον ερωτευτούν. Από τη στιγμή που είναι σε σχέση και το έχει όλο αυτό με εσένα, είναι σα να του άνοιξες μια πύλη προς την ευτυχία.

Θα σου παίρνει συχνά δώρα και θα κάνει αρκετές ρομαντικές κινήσεις. Επειδή είναι πολύ ευαίσθητος, γνωρίζει και ο ίδιος με τη σειρά του πότε νιώθεις καλά και πότε όχι.

Τοξότης

Δεν τον ενδιαφέρει αν θα φανεί δεδομένος στα μάτια του άλλου. Από τη στιγμή που νιώθει συναισθήματα, θα το δείξει και μάλιστα στο 100%. Δεν του αρέσει να «κρύβει» ό,τι νιώθει.

Θα σε πηγαίνει ταξίδια, θα κάνει τις καλύτερες επιλογές σε εστιατόρια και τρόπους καλοπέρασης. Εν ολίγοις θα προσφέρει περιπέτεια και δράση στη σχέση του.