Η Βάσω Γουλιελμάκη επιβεβαίωσε πως είναι ελεύθερη και έχει χωρίσει από τον σύντροφο της, Χρήστο Γιάνναρη.

Με εξομολογητική διάθεση η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» αναφέρθηκε στην περίοδο της εγκυμοσύνης της, τον πρώην σύζυγο της Σωκράτη Αλαφούζο, την κόρη της αλλά και την… ελευθερία της.

«Στην εγκυμοσύνη είχα πάρει 12 κιλά, έτρωγα ό,τι πιο βρώμικο. Έβαζα άπειρο λεμόνι, σε σημείο να μην μπορεί κανείς να φάει μαζί μου» ανέφερε αρχικά η Βάσω Γουλιελμάκη.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήταν 15 Αύγουστος. Σηκώθηκα το πρωί και έκανα το τέστ. Το έδωσα στον Σωκράτη να το δει και άκουσα “μωρό μου είσαι έγκυος”. Άρχισα να ουρλιάζω, να κλαίω… Φώναζα “είμαι έγκυος” και ήρθε όλο το χωριό σπίτι.

Όταν πήγαμε στην Εκκλησία όλοι ξέρανε το μυστικό μου» είπε και πρόσθεσε: «Η κόρη μου τώρα είναι 16 ετών. Η σχέση μας έχει περάσει πολλές φορές κρίση. Την περίοδο του διαζυγίου ήταν πολύ δύσκολα. Όταν έχεις συνηθίσει και τους δύο γονείς είναι δύσκολες οι ισορροπίες.

Ο Σωκράτης μένει μόνιμα στην Αμερική. Αν όλα πάνε καλά, η Μαρίλια θα σπουδάσει στο εξωτερικό».

Τέλος, η Βάσω Γουλιελμάκη είπε: «Η κόρη μου δεν έχει λόγο στην προσωπική μου ζωή, αλλά έχει άποψη. Αυτή την περίοδο είμαι ελεύθερη».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε η Βάσω Γουλιεμάκη: