Σε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση προχώρησε ο γνωστός ηθοποιός Δημήτρης Μακαλιάς, ανήμερα της θλιβερής επετείου του χαμού του αδελφού του.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς, σε ηλικία 30 ετών είχε βιώσει μία σημαντική απώλεια, καθώς είχε χάσει τον πολυαγαπημένο του αδερφό, Τάσο από ανακοπή καρδιάς.

Ο ηθοποιός, μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να εκφράσει την θλίψη του.

«Σαν σήμερα. Με αυτό το χαμόγελο. Με τον ήλιο στα μάτια, από το ταξίδι που κάναμε μαζί. Με τις υπερβολές της ειλικρίνειας. Με το φως του σκοταδιού και την ευτυχία της απεραντοσύνης. Με δάκρυα χαράς και συγκίνησης. Δυο ανάσες δίπλα μου ν´ ακούω και μια να αισθάνομαι. Λείπεις…» γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας του αδελφού του που δημοσίευσε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι διαδικτυακοί φίλοι του αγαπημένους ηθοποιού έσπευσαν να αφήσουν το δικό τους μήνυμα αγάπης και στήριξης, εκφράζοντας για ακόμα μία φορά τα συλλυπητήριά τους στον ίδιο και την οικογένειά του.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο Δημήτρης Μακαλιάς στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

 

 

« Μόλις είχε γυρίσει από τη δουλειά του – ήταν ιδιωτικός υπάλληλος σε μια εταιρεία. Δεν πρόλαβε καν να βγει από το αμάξι, τόσο απρόσμενα. Με τον αδελφό μου μοιραζόμασταν το ίδιο δωμάτιο, τις ίδιες ανησυχίες για τη ζωή. Ήμασταν πολύ δεμένοι. Όταν συνέβη αυτό ήταν συνταρακτικό όπως θα ήταν άλλωστε και για κάθε οικογένεια», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή του, ο Δημήτρης Μακαλιάς.