Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εκτός από την αγάπη του για τη μαγειρική, τη μουσική και το ραδιόφωνο δεν έχει κρύψει την αδυναμία που έχει στην ομάδα που υποστηρίζει.

Και κάπως έτσι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δηλώνει έτοιμος να ασχοληθεί ενεργά και με το ποδόσφαιρο.

Η αγαπημένη του ομάδα, ο Πανιώνιος, περνά δύσκολες ώρες στη σύγχρονη ιστορία του και ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef δεν μπορεί να μην προσφέρει όσο μπορεί.

Με μια ανάρτησή του στο Instagram, ενημέρωσε τους followers του ότι θα στηρίξει τον πρώην ποδοσφαιριστή των «κυανέρυθρων» Γιάννη Μανιάτη στην πρωτοβουλία του να σωθεί ο Πανιώνιος και να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, στη φωτογραφία που δημοσίευσε, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μαζί με τον αδερφό του, όταν ήταν παιδιά φορώντας τη φανέλα του Πανιωνίου.

Βέβαια, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν χάνει το χιούμορ του και προσπαθεί να αστειευτεί με τους αντιπάλους του «Ιστορικού» στη Γ’ Εθνική. «Αντίπαλοι Μύκονος και Σαντορίνη. Αυτό δεν είναι όμιλος, αυτό είναι 5ημερη της ΔΑΠ», γράφει χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος:

«Γεννοφάσκια» Πανιώνιοι στο σπίτι. Τώρα στα δύσκολα ο @gmaniatis02 ξεκινάει μια πρωτοβουλία και ο «Θείος» θα είναι δίπλα του αλλά και στους υπόλοιπους που συμμετέχουν για να βοηθήσουμε ο καθένας με τον τρόπο του και τις δυνατότητες του.

Υγ1 ο όμιλος στον οποίον θα αγωνιστεί ο Πανιώνιος στην Γ εθνική έχει και ομάδες όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη. Αυτό δεν είναι όμιλος αυτό είναι 5ημερη της ΔΑΠ.

Υγ2 αυτό το γλυκύτατο παιδάκι δεξιά είμαι εγώ και αριστερά αυτή η «ξινή μιζέρια» ο αδερφός μου. «

Υγ3 κόμμα αλλάζεις, ομάδα δεν αλλάζεις.

Υγ4 Πανιώνιος στα» εύκολα «Πανιωναρα στα δύσκολα.»

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που δημοσίευσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος Instagram: