Είναι αρκετά τα ζώδια που δεν ταιριάζουν μεταξύ τους, από άποψη συνδυασμών. Ωστόσο ο Ιχθύς με τον Λέοντα και ο Δίδυμος με τον Σκορπιό, είναι από τους χειρότερους συνδυασμούς.

Ιχθύς και Λέων

 

Έχουν τελείως διαφορετικές προσεγγίσεις στα πράγματα. Ο Λέων είναι πιο κυνικός και ειλικρινής, ενώ ο Ιχθύς δεν έχει το θάρρος του Λέοντα, έχει όμως παραπάνω ευαισθησίες. Οι Ιχθείς γενικά θέλουν να φροντίζουν. Ο Λέοντας νιώθει την πίεση από τον Ιχθύ και έτσι δε μπορεί την πολλή επικοινωνία μαζί του.

Στην αρχή, αυτοί οι δύο είναι πραγματικά ρομαντικοί και θα τα πηγαίνουν καλά ο ένας με τον άλλο. Ωστόσο, όταν πρόκειται για πιο μακροπρόθεσμη σχέση, τότε θα αρχίσουν να εμφανίζονται οι ρωγμές.

Συχνά μπορεί ένας Ιχθύς να κλάψει για το παραμικρό και αυτό θα είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων, την ίδια ώρα που ο Λέων έχει ψυχρά συναισθήματα!

Δίδυμοι και Σκορπιός

 

Ο Δίδυμος προξενεί τρομερές ανασφάλειες σε έναν Σκορπιό. Μην ξεχνάμε ότι ο Σκορπιός ζηλεύει πολύ εύκολα και καταλήγει να κάνει υπερβολικές και δραματικές σκέψεις. Φοβάται την απιστία. Από την άλλη ο Δίδυμος έχει μια τάση να λέει ψέματα και να προξενεί χειρότερες ανασφάλειες στον Σκορπιό.

Και οι δύο πλευρές είναι αρκετά εξωστρεφείς, έτσι χρειάζονται χρόνο για να επαναφορτιστούν – και αυτό δε σημαίνει μαζί. Όσο ένα τέτοιο ζευγάρι καταλαβαίνει ότι ο χρόνος μακριά ο ένας από τον άλλον δεν σημαίνει ότι αποστασιοποιούνται συναισθηματικά, τότε δεν θα πρέπει να βλάπτονται τα συναισθήματα.

Μια άλλη σύγκρουση στη σχέση αυτή είναι ότι ο Σκορπιός τείνει να είναι σχεδόν πολύ ανοιχτός με τα αληθινά συναισθήματά του. Οι βαθιές έντονες συνομιλίες, κοιτάζοντας τα μάτια των άλλων και μιλώντας για αληθινά συναισθήματα, αρκούν για να ξενερώσει αρκετά γρήγορα ο Δίδυμος, ο οποίος προτιμά μια πιο κυνική προσέγγιση.

Παρ’ όλο που στο κρεβάτι θα υπάρχει πάθος, ένταση και φετίχ, η σχέση αυτή θα μπορούσε να σταθεί πολύ δύσκολα σε βάθος χρόνου, διότι τα ζώδια αυτά έχουν εκ θεμελίων διαφορετικές απόψεις και προσεγγίσεις γενικά.