Ο Aπόστολος Ρουβάς μιλάει στην εφημερίδα Secret και την Σάσα Σταμάτη για τη ζωή του αλλά και τη συμμετοχή του στην πρωινή εκπομπή του Mega!

 

 

Τα παιδικά του χρόνια στην Κέρκυρα

 

«Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στην Κέρκυρα. Τα τελευταία επτά χρόνια ζω μόνιμα στην Αθήνα. Και τα τελευταία δυο ασχολούμαι με τη μαγειρική» αναφέρει στο Secret και συνεχίζει, «Έβλεπα τη μητέρα μου να μαγειρεύει και παράλληλα βοηθούσα. Πάντα υπήρχε στο μυαλό μου να κάνω κάτι στη ζωή μου που να έχει σχέση με τη μαγειρική. Τότε δε μπορούσα να φανταστώ ότι θα έρθει μια μέρα που θα το κάνω επαγγελματικά. Θέλω να εξελιχθώ στον τομέα της μαγειρικής».

«Είχα όμορφα παιδικά χρόνια με την οικογένειά μου. Ήταν πολύ ξέγνοιαστα. Βέβαια ήταν διαφορετικές οι εποχές. Υπήρχαν οικονομικές δυσκολίες, ωστόσο περνούσαμε όμορφα. Εγώ ήμουν εσωστρεφής και δεν ανοιγόμουν εύκολα, όμως είχα αρκετές παρέες» θυμάται, ενώ στη συνέχεια δε διστάζει να μιλήσει και για μια αρκετά δύσκολη στιγμή της ζωής του που δεν είναι άλλη από το διαζύγιο τον γονιών του.

 

 

Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του

 

«Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν χώρισαν οι γονείς μου. Ήμουν πολύ μικρός. Στεναχωρήθηκα πολύ και δυσκολεύτηκα να το αποδεχτώ».

Βέβαια, ο Απόστολος Ρουβάς δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην προσωπική του ζωή αφού η απήχηση που έχει στο γυναικείο κοινό είναι μεγάλη.

 

 

«Είμαι ελεύθερος. Είναι στόχος μου να κάνω τη δική μου οικογένεια κάποια στιγμή αλλά με την προϋπόθεση να έχω χρόνο ουσιαστικό να ασχοληθώ με την οικογένειά μου» λέει χαρακτηριστικά.