Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν Βασιλική Μιλλούση και Λευτέρης Πετρούνιας καθώς ετοιμάζονται να υποδεχτούν ένα νέο μέλος στην οικογένεια τους.

Λίγους μήνες μετά από τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, ο χρυσός Ολυμπιονίκης και η πρωταθλήτρια ανακοίνωσαν τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειάς τους.

Την χαρμόσυνη είδηση γνωστοποίησε πριν λίγο καιρό η Βασιλική Μιλλούση με μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Instagram στην οποία πρωταγωνιστούν η ίδια, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η κόρη τους.

 

 

Mέσω Instagram και η ανακοίνωση του θρησκευτικού γάμου

 

Η Βασιλική Μιλλούση αποκάλυψε στο Instagram πότε θα παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο τον άντρα της ζωής της, Λευτέρη Πετρούνια. Οι δύο αθλητές είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον Ιούλιο του 2019 με τη Βασιλική να είναι ήδη έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Η μικρή ήρθε στον κόσμο τον Νοέμβριο του 2019 και ήδη η αθλήτρια βαίνει προς την ολοκλήρωση και της δεύτερης εγκυμοσύνης της περιμένοντας και πάλι κοριτσάκι!

Στο μεταξύ όμως, οι δύο ερωτευμένοι γονείς κάνουν σχέδια και για τον θρησκευτικό τους γάμο.

Η Βασιλική Μιλλούση σε Q&A στο Instagram απάντησε σε διαδικτυακό της φίλο πότε σκοπεύει να ζήσει την ομορφότερη στιγμή της ζωής της, μετά, βέβαια, από τη γέννηση των παιδιών της.

Όπως αποκάλυψε σκοπεύουν να παντρευτούν αμέσως μετά τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.