Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων ο Σάκης Ρουβάς έστειλε το δικό μήνυμα μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στα social media.

Το ότι ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη περιβάλλονται από ζώα στο σπίτι τους το έχουν δείξει αρκετές φορές στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έτσι το διάσημο ζευγάρι της ελληνικής showbiz απολαμβάνει τη συντροφιά διάφορων ζώων, καθώς έχουν σκύλους και γάτες, κότες και κατσίκα.

Αυτή τη φορά ο Σάκης αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την επιρροή που έχει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να στείλει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα για τα ζώα,  με αφορμή  την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων που τιμάται κάθε χρόνο στις 4 Οκτωβρίου.

 

Θέλησε να μιλήσει για την υιοθεσία αδέσποτων ζώων αλλά και την τεράστια σημασία της στείρωσης, δείχνοντάς μας τα δικά του γατάκια που βρήκαν ήδη σπίτι.

Στο πλάνο μπήκε και η Κάτια Ζυγούλη ενώ είχαμε την ευκαιρία να δούμε και ένα τμήμα του κήπου τους.

«Τα μικρά μας έχουν βρει ήδη τη δική τους νέα οικογένεια 🐱 Σειρά σου να υιοθετήσεις κι εσύ ένα αδέσποτο ζωάκι. Ενημερώσου για τη στείρωση, και γίνε μέρος της λύσης.» γράφει χαρακτηριστικά στην λεζάντα της δημοσίευσης που έκανε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Όπως ήταν αναμενόμενο η δημοσίευση του κέρδισε χιλιάδες likes και σχόλια.

Δείτε παρακάτω το μήνυμα το οποίο έστειλε ο Σάκης Ρουβάς:

 

Τα μικρά μας έχουν βρει ήδη τη δική τους νέα οικογένεια 🐱 Σειρά σου να υιοθετήσεις κι εσύ ένα αδέσποτο ζωάκι. Ενημερώσου για τη στείρωση, και γίνε μέρος της λύσης. #animalrescue #adoptdontshop #loveanimals

Δημοσιεύτηκε από Sakis Rouvas στις Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2020