Μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Άκης Δείξιμος ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό.

«Την Δευτέρα ήρθαν τα πρώτα δέκατα και ενοχλητικός πονοκέφαλος. Έτσι φρόντισα να μείνω σπιτάκι μου όπου το αμέσως επόμενο πρωινό μου έγινε το τεστ για COVID-19. Έτσι μου γνωστοποιήθηκε ότι είμαι θετικός στον ιό.

Ενημέρωσα αμέσως συγγενείς και φίλους καθώς και τον Δήμαρχο Μοσχάτου Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου για την κατάσταση της υγείας μου.

Ήδη μια μέρα πριν κάνω το τεστ έθεσα τον εαυτό μου σε καραντίνα στην οικεία μου την οποία ακολουθώ, περιμένοντας φυσικά από στιγμή σε στιγμή και τις τηλεφωνικές οδηγίες από τον ΕΟΔΥ.

Εύχομαι υγεία σε όλους, προσοχή και σύντομα να είμαστε όλοι καλά έχοντας τον κοροναϊό στο μυαλό ως μια κακή ανάμνηση» είχε γράψει στην σχετική του ανάρτηση ο Άκης Δείξιμος.

Λίγο μετά από την ανακοίνωση αυτή ο τραγουδιστής μίλησε, πρώτη φορά, για την περιπέτεια υγείας του στην εκπομπή  της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

«Τη Δευτέρα που πέρασε είχα τα πρώτα δέκατα. Κάποια στιγμή έφτασα 38,2 κι έτσι αποφάσισα την Τρίτη να κάνω ένα τεστ COVID-19 και την ίδια μέρα το βράδυ ανακοινώθηκε ότι είμαι θετικός.

Πραγματικά δεν μου πάει το μυαλό τι μπορεί να έχω κάνει. Ελάττωσα όσο μπορούσα τις κοινωνικές μου δράσεις και έτσι απλά προέκυψε.

Ενημέρωσα όλους τους συγγενείς και φίλους. Προς το παρόν δεν έχω αντιληφθεί αν κάποιος από το κοντινό μου περιβάλλον έχει κολλήσει. Οι συγγενείς μου είναι μια χαρά», σημειώνει ο Άκης Δείξιμος.

«Θεωρώ ότι το περνάω ήπια. Έχω μια σχετική κόπωση, λίγα δέκατα τα οποία έχουν υποχωρήσει αρκετά κι έχω και αοσμία, δεν μυρίζω», καταλήγει ο τραγουδιστής.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε ο Άκης Δείξιμος μιλώντας για την περιπέτειά του με τον κοροναϊό: