Ως λάτρης των social media η Ελεονώρα Μελέτη φροντίζει να διατηρεί καθημερινή επαφή με τους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους, ενώ συχνά μοιράζεται συχνά όμορφες στιγμές που ζει με την μονάκριβη κόρη της, Αλεξάνδρα.

Μια συνάντηση έξω από το φαρμακείο και μια ερώτηση από πελάτισσα έβαλε σε σκέψεις την Ελεονώρα Μελέτη.

Η κυρία που συνάντησε τη ρώτησε “τι θα ήθελε να μάθει στην κόρη της”. Τις σκέψεις που ακολούθησαν τις μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας ένα σχετικό στιγμιότυπο αγκαλιά με τη μικρή Αλεξάνδρα.

Γράφει η Ελεωνόρα Μελέτη στη λεζάντα της φωτογραφίας:

«Έπιασα τη κουβέντα με μια κυρία τις προάλλες, περιμένοντας στην ουρά, τη σειρά μου στο φαρμακείο. «Τι θες να μάθεις σίγουρα στη κόρη σου?»

Με ρώτησε. «Πολλά…» της είπα χωρίς όμως να προλάβω να της εξηγήσω περισσότερα γιατί έπρεπε να μπει να κάνει τις αγορές της. Με έβαλε σε σκέψεις το ερώτημα της… τι θέλω να μάθω οπωσδήποτε στη κόρη μου… θέλω λοιπόν να της μάθω να έχει ιδανικά.

Να παλεύει γι αυτά κ να διεκδικεί όσα της αξίζουν, με ήθος κ σεβασμό προς την ίδια κ τους συνανθρώπους της.

Θέλω να τη μάθω να είναι ευγενής κ να θυμάται πάντα πως τα λόγια πληγώνουν χειρότερα κ από σφαίρες, να μην τα εκτοξεύει άδικα αλλά να τα αποφύγει όταν δέχεται επίθεση.

Θέλω να της μάθω να μη σκύβει το κεφάλι κ να αντιμετωπίζει με σθένος όσους ξεπερνούν τα δικά της διακριτά όρια, να πατάει γερά στα πόδια της κ να φορά αλεξίσφαιρο απέναντι στους νάρκισσους κ τους εγωκεντρικούς, να πιστεύει στον εαυτό της κ να μην επιτρέπει σε κανένα να αμφισβητήσει τα δικά της κεκτημένα κ την πραγματική της αξία.

Θέλω να της μάθω να βλέπει κ να αποφεύγει τους σεξιστές, τους μισογύνηδες κ τους μισάνθρωπους κατανοώντας πως πρόκειται για ανθρώπους που δεν είναι απαραίτητα πάντα κακοί , απλά δεν αγαπήθηκαν κ δεν επιβραβεύτηκαν ποτέ…κ θέλω να θυμάται πως δεν υπάρχει τίποτα πιο απολαυστικό από ένα δικό της ρουφηχτό φιλί!»

Όπως ήταν αναμενόμενο η ανάρτηση της κέρδισε αμέσω χιλιάδες likes και σχόλια.

Δείτε παρακάτω την τρυφερή ανάρτηση που έκανε στο Instagram η Ελεωνόρα Μελέτη: