Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ο διάσημος γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ, καθώς μετά το θάνατο του γιου του Γκιγιόμ, πέθανε και η 47χρονη νύφη του, η ηθοποιός Ελιζ Βεντρ.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση που έκανε η εγγονή του Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Λουίζ, η οποία πλέον έμεινε ορφανή.

Με ένα σπαραξικάρδιο μήνυμα στα social media, η 19χρονη Λουίζ έκανε γνωστή την απώλεια της μητέρας της Ελίζ Βεντρ, συζύγου του επίσης πρόωρα χαμένου Γκιγιόμ που έφυγε από πνευμονία στις 13 Οκτώβρη του 2008, σε ηλικία 37 ετών.

 

«Ένας ακόμη άγγελος έφυγε πολύ νωρίς, ένα κομμάτι του εαυτού μου πετά μαζί σου» σημείωσε η 19χρονη Λουίζ σε μια φωτογραφία με τη μητέρα της από την παιδική της ηλικία.

 

 

Ζεράρ ΝτεπαρντιέΝωρίτερα, η εγγονή του Ζεράρ Ντεπαρντιέ είχε αναρτήσει ένα μακροσκελές κείμενο στα Stories του Instagram, στο οποίο σημείωνε μεταξύ άλλων: «Θεέ μου, γνωρίζεις πόσο αγαπιόμασταν οι δυο μας, είσαι αναντικατάστατη, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Θα ζεις πάντα μέσα μου».

Ο θάνατος του γιου του Ζεράρ Ντεπαρντιέ το 2008

 

Η 19χρονη εγγονή του Ζεράρ Ντεπαρντιέ έμεινε έτσι ορφανή, καθώς ο πατέρας της και γιος του δημοφιλούς Γάλλου ηθοποιού είχε χάσει τη ζωή του πριν από 12 χρόνια. «Θα είναι δύσκολη η ζωή χωρίς εσένα και χωρίς μπαμπά, δεν μου διευκολύνεις την αποστολή, αλλά ξέρω πως θα είσαι πάντα εκεί ό,τι κι αν συμβεί», έγραψε η Λουίζ.

Ο πατέρας της 19χρονης, Γκιγιόμ, είχε πεθάνει στις 13 Οκτωβρίου 2008, σε ηλικία 37 ετών, αφήνοντας την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Παρισιού, όταν προσβλήθηκε από ιό που τού προκάλεσε οξεία πνευμονία. Τα αίτια του θανάτου της μητέρας της, νύφης του Ζεράρ Ντεπαρντιέ, δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Ο ηθοποιός δεν έχει κάνει κάποια δημόσια δήλωση για το τραγικό περιστατικό.