Συγκρίναμε τις φωτογραφίες διάσημων μαμάδων με τις κόρες τους σε αντίστοιχη ηλικία για να διαπιστώσουμε αν και κατά πόσο έχουν πάρει τα όμορφα γονίδιά τους. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Heather Locklear και Ava Elizabeth Sambora στα 20

Σε αυτήν την ηλικία, η διάσημη ηθοποιός είχε κερδίσει τον ρόλο της Σάμι Τζο στη «Δυναστεία» που την καθιέρωσε. Η κόρη της που σε παρόμοια ηλικία έκανε το ντεμπούτο της στη σειρά «This is 40» μάλλον δεν είναι τόσο εντυπωσιακή όσο η μαμά της.

Robin Wright και Dylan Frances Penn στα 27

Εδώ, η ξανθιά καλλονή λίγο πριν από την πρεμιέρα της τεράστιας επιτυχίας «Forrest Gump» όπου συμπρωταγωνιστούσε με τον Tom Hanks. Δεξιά, η πανέμορφη κόρη που έκανε με τον Sean Penn έγινε μοντέλο (φυσικά) και ηθοποιός, με guest εμφάνιση στο video clip του Nick Jonas «Chains».

Kim Kardashian West και North West στα 4

Εκτός από τα κοινά χαρακτηριστικά τους, η κόρη της διάσημης influencer και του Kanye West έχει παρόμοιες αδυναμίες με τη μαμά της, όπως το μακιγιάζ και το hair styling.

Vanessa Paradis και Lily-Rose Depp στα 19

Στα 19 της η Vanessa ήταν ήδη πετυχημένη ποπ σταρ. Στην αντίστοιχη ηλικία η πανέμορφη κόρη της με τον Johnny Depp, που έχει πάρει τα καλύτερα χαρακτηριστικά και των δυο γονιών της, ακολουθεί καριέρα στην υποκριτική και στο μόντελινγκ.

Debbie Reynolds και Carrie Fisher στα 40

Εκείνη, παλιά ηθοποιός του Χόλιγουντ και κοκέτα. Η κόρη της, πασίγνωστη χάρη στον ρόλο της πριγκίπισσας Λέια στο «Star Wars», μάλλον αγοροκόριτσο και με περιπέτειες υγείας που έχουν ταλαιπωρήσει την εμφάνισή της. Συμπέρασμα: η μητέρα φαίνεται πιο φρέσκια από την κόρη.

Lisa Bonet και Zoë Kravitz στα 27

Ο τέλειος συνδυασμός γονιδίων της Denise Huxtable από τη σειρά «Bill Cosby» και του Lenny Kravitz είχε ως αποτέλεσμα την πανέμορφη Zoë που είναι ήδη πετυχημένη ηθοποιός και πρέσβειρα ομορφιάς του YSL.

Kim Basinger και Ireland Baldwin στα 23

Με μαμά την ξανθιά καλλονή και πατέρα τον Alec Baldwin, η Ireland που έχει ύψος 1,85 μ. δεν θα μπορούσε να επιλέξει κάτι άλλο από το να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ και πρόσφατα στην υποκριτική.

Melanie Griffith και Dakota Johnson στα 26

Η ηθοποιός που έγινε διάσημη από τις «50 αποχρώσεις του γκρι» φαίνεται πολύ πιο όμορφη και ισορροπημένη από τη μητέρα της στην αντίστοιχη ηλικία. Ισως να έχει παίξει ρόλο και ο άλλοτε γόης του Χόλιγουντ πατέρας της Don Johnson.

Demi Moore και Rumer Willis στα 27

Η καλλονή Demi και ο Bruce Willis έκαναν τρεις κόρες. Η μεγαλύτερη εξ αυτών είναι η Rumer, η οποία δεν έχει την αντίστοιχη εμφάνιση της μητέρας της, είναι και αυτή ηθοποιός, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάτι ιδιαίτερα αξιόλογο στην καριέρα της.

Jerry Hall και Georgia May Jagger στα 24

Κορυφαίο μοντέλο, μούσα του Andy Warhol, party animal, σύντροφος του Mick Jagger: η ξανθιά καλλονή από το Τέξας ήταν παγκοσμίως διάσημη στα 24 της. Το ίδιο όμως και η εξίσου εντυπωσιακή κόρη της που ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 16 της, έγινε πρέσβειρα της Lancôme και τώρα ασχολείται με το σχέδιο μόδας.

Reese Witherspoon και Ava Phillippe στα 18

Η ομοιότητά τους είναι εκπληκτική, μιας και η Ava έχει πάρει τα περισσότερα όμορφα χαρακτηριστικά και τα χρώματα της μητέρας της και ίσως λιγότερα του πατέρα της Ryan Phillippe.

Yolanda Foster and Gigi and Bella Hadid στα 20

Μπορεί τώρα να είναι μια διάσημη νοικοκυρά, όμως στα 80s η Yolanda ήταν ένα πετυχημένο μοντέλο και – ω, τι έκπληξη – το ίδιο και οι δύο κόρες της Gigi και Bella, με την πρώτη να μοιάζει εμφανώς στη μητέρα της.

Goldie Hawn και Kate Hudson στα 37

Η Kate που κατάφερε να βγει από τη σκιά της μητέρας της και να γίνει mega πρωταγωνίστρια σε ρομαντικές κομεντί έχει κληρονομήσει το χαμόγελο, τα χρώματα και τη γλυκύτητα της Goldie.

Cindy Crawford και Kaia Gerber στα 18

Εδώ τα λόγια είναι περιττά. Η Kaia είναι η mini-me εκδοχή του υπερμοντέλου των 80s και 90s και ήδη διαγράφει μια λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ. Το μέλλον μένει να δείξει αν θα ξεπεράσει τη μητέρα της.

Linda Eastman και Stella McCartney στα 26

Στα 26 της παντρεύτηκε τον Paul McCartney. Αντίστοιχα η κόρη της στην ίδια ηλικία ξεκινούσε δυναμικά ως σχεδιάστρια μόδας, κερδίζοντας το βραβείο της καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης σχεδιάστριας του περιοδικού «Elle».

Janet Leigh και Jamie Lee Curtis στα 23

Για πολλούς η Janet είχε ένα από τα ωραιότερα πρόσωπα του Χόλιγουντ, που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Χίτσκοκ. Η κόρη που έκανε με τον γοητευτικό μελαχρινό Tony Curtis ίσως να μην έχει την ομορφιά των γονιών της, έχει όμως ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα του κινηματογράφου.