Η κόντρα της Ιωάννας Τούνη με την Βρισηίδα Ανδριώτου έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις!

Στην τελευταία ανάρτηση που έκανε η Ιωάννα Τούνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια follower της, τής σχολίασε και της έκρινε το γεγονός ότι δημοσιοποίησε την κόντρα της με την πρώην φίλη της.

«Ιωάννα αυτό που έκανες δεν ήταν σωστό τα προσωπικά μας τα κρατάμε για εμάς, σ έναν τσακωμό φταίνε πάντα και οι δύο και αυτή την στιγμή χωρίς να ακουστεί η άλλη πλευρά βάζετε όλοι έναν άνθρωπο στον τοίχο… Συγγνώμη αλλά και εσύ μπόουλινγκ κάνεις τώρα… Μάθετε να τα ψάχνετε καλά όλα πριν βγάλετε κάποιο συμπέρασμα γτ πολλές φορές πολλοί ζηλεύουν και θέλουν να σ κάνουν να τσακωθείς…Δεν σας ξέρω αλλά ειλικρινά αυτό ήταν μέγα φάουλ π έκανες, όταν εσύ η ίδια έχεις περάσει κάποια πράγματα…», έγραψε η διαδικτυακή φίλη της πρώην παίκτριας του My Style Rocks.

Τότε, η Ιωάννα Τούνη δε δίστασε να δώσει μια ηχηρή απάντηση ρίχνοντας για ακόμη μια φορά το φταίξιμο στην πρώην κολλητή της Βρισηίδα Ανδριώτου: « Δεν έβγαλα συμπεράσματα αυθαίρετα, έχω μιλήσει μαζί της και τα παραδέχτηκε όλα! Ποτέ δεν θα στεφόμουν εναντίον κάποιου εάν δεν γνώριζα τι συνέβη… Και εάν θες να ακούσεις ότι φταίμε και οι δυο, ναι! Εγώ φταίω σίγουρα που την έβαλα στην ζωή μου, την δουλειά μου, και την παρέα μου… έπρεπε να είμαι πιο προσεχτική».

Δείτε τον διάλογο εδώ