Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε ο Απόστολος Ρουβάς, όπου και μίλησε για όλους και όλα, ενώ από την τηλεοπτική τους συνάντηση δεν έλειψαν και οι αποκαλύψεις.

Ο αδερφός του Σάκη Ρουβά μίλησε για την αγάπη που έχει στη μαγειρική και την απόφαση να σπουδάσει κιόλας σεφ ενώ μας έκανε και ένα πέρασμα από παλιές τους ενασχολήσεις.

Μεταξύ άλλων έχει ασχοληθεί με ιστιοπλοϊκά και εμπόριο ρούχων. Οι εντυπώσεις του από την τηλεόραση είναι μέχρι στιγμής θετικές αν και όπως αποκάλυψε δεν έχει μπει ακόμα στη διαδικασία να δει τον εαυτό του σε βίντεο από την εκπομπή.

Ο Νίκος Μουτσινάς τον ρώτησε και για τις μαγειρικές φυσιογνωμίες που ξεχωρίζει. Ο Πάνος Καλλίδης είναι ένας εξ αυτών λόγω του προσιτού του χαρακτήρα.

Ο μάγειρας της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» του MEGA και αδελφός του Σάκη Ρουβά κουβέντιασε με τον παρουσιαστή προκειμένου οι τηλεθεατές να μάθουν κάποιες πληροφορίες παραπάνω για εκείνον.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Νίκος Μουτσινάς δεν δίστασε να ρωτήσει τον Απόστολο Ρουβά εάν βρίσκεται σε σχέση.

«Είμαι μόνος μου», απάντησε ο Απόστολος Ρουβάς και το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα. «Το κομμάτι της οικογένειας με ενδιαφέρει, αλλά δεν θα ήθελα να κάνω κάτι βεβιασμένο. Νομίζω ότι τα πιο ωραία πράγματα έρχονται τελείως μόνα τους. Δηλαδή, τη στιγμή που δεν το περιμένεις… μπαμ, σκάνε», πρόσθεσε.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα με όλα όσα είπε ο Απόστολος Ρουβάς

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: