Οι μουσικές βραδιές που έγιναν η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών συνεχίζονται και στο νέο πρόγραμμα του MEGA με τον Γιάννη Πλούταρχο να ανοίγει την αυλαία.
Την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στις 23:10, ο δημοφιλής τραγουδιστής έρχεται στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» και μας ταξιδεύει μελωδικά με όλες τις μεγάλες του επιτυχίες που έχουμε αγαπήσει.

 

 

Ο πιο ερωτικός τραγουδιστής, παρουσιάζει ζωντανά με την ορχήστρα του στον επιβλητικό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της προσωπικής του δισκογραφίας, όπως τα «Αχ κορίτσι μου», «Αν είσαι η αγάπη», «Φίλε», «Όλα σε σένα τα βρήκα», «Καμιά δεν μοιάζει με σένα», «Το καλύτερο παιδί» και «Σε έχω ανάγκη».

Δίπλα του στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά θα βρίσκεται και ο καταξιωμένος συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους. Σε μία συνεργασία –έκπληξη θα μιλήσουν για την ξεχωριστή μουσική τους συνάντηση και θα παρουσιάσουν αποκλειστικά στο MEGA το ολοκαίνουργιο τραγούδι «Περνάς καλά» σε στίχους Θάνου Παπανικολάου, λίγο πριν την κυκλοφορία της κοινής τους δισκογραφικής δουλειάς.

Σε μια βραδιά με έντονο συναίσθημα, ο Γιάννης Πλούταρχος τιμά τη μνήμη του Γιάννη Πουλόπουλου και παρουσιάζει ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στο σπουδαίο έργο του αξέχαστου ερμηνευτή τραγουδώντας επί σκηνής επιτυχίες που σημάδεψαν μία ολόκληρη εποχή και δημιουργήσαν μία μοναδική μουσική παρακαταθήκη.

Μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο στη σκηνή εμφανίζεται και η Πέννυ Μπαλτατζή που δίνει διαφορετικό χρώμα στη μουσική ταυτότητα της βραδιάς.

 

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA», ΑΠΟΨΕ στις 23:10

#SpitiMeToMega#neoprogrammaepitelous