Κουράστηκες από το κυνήγι των ευρώ; Ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις YEN. Το νέο καθημερινό παιχνίδι γνώσεων, με τη Σμαράγδα Καρύδη, μοιράζει πραγματικά …YEN και κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στις 18:40 στο MEGA.

10 παίκτες, 25 ερωτήσεις, 4 απαντήσεις, «EΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΥΕΝ».

Σε αυτό το τηλεπαιχνίδι όλα συμβαίνουν «ανάποδα». Οι παίκτες βλέπουν πρώτα τις πιθανές απαντήσεις και ύστερα τη σχετική ερώτηση με τη λέξη-κλειδί που ίσως ανατρέπει τα πάντα. Σημασία όμως δεν έχει μόνο η απάντηση αλλά και η ταχύτητα, αφού έχουν μόλις 5 δευτερόλεπτα στη διάθεσή τους για να απαντήσουν. Η σωστή απάντηση κερδίζει, ενώ η λάθος κοστίζει ακριβά… γιατί στο «EΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΥΕΝ» τα λάθη πληρώνονται. Ο νικητής του παιχνιδιού αποχωρεί με το ποσό που έχει κερδίσει, ενώ ο χαμένος παίκτης δε φεύγει με άδεια χέρια αφού ανταμείβεται με ένα απολαυστικό γεύμα σούσι.

APPLICATION 1EKYEN: ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Στο νέο τηλεπαιχνίδι του MEGA, οι τηλεθεατές μπορούν να γίνουν και εκείνοι παίκτες, μέσω της ειδικής εφαρμογής «1ekyen» που θα έχουν την ευκαιρία να «κατεβάσουν» σε κινητά τηλέφωνα μέσω App Store και Google Play.  Έτσι, θα μπορούν να απαντούν από το σπίτι σε πραγματικό χρόνο στις ερωτήσεις που θέτει η Σμαράγδα Καρύδη on air και καθημερινά να κερδίζουν ξεχωριστά δώρα. Η εφαρμογή διατίθεται προς όλους εντελώς δωρεάν.

«EΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΥΕΝ» με τη Σμαράγδα Καρύδη

Πρεμιέρα: Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στις 18:40 στο MEGA.

#1ekyen #neoprogrammaepitelous

Facebook: Ένα Εκατομμύριο YEN / Ena Ekatommirio YEN

Instagram: 1ekyen

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Κώστας Ποταμιάνος

Αρχισυνταξία: Ιώ Δραγάτση

Οργάνωση Παραγωγής: Νίκος Παπαγεωργίου

Διεύθυνση Παραγωγής: Αλεξάνδρα Θεοφίλη