Φορώντας ένα τέλειο νυφικό και κρατώντας ένα ποτήρι κρασί, δείχνει πόσο ευτυχισμένη είναι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, καθώς γιορτάζει τον γάμο της και δίνει μια υπέροχη πόζα στην κουμπάρα της, Σάννυς Μπαλτζή.

Φωτογραφίες γεμάτες χαρά

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου παντρεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 10 Οκτωβρίου στον Άγιο Γεώργιο στις Σπέτσες. Παρόντες και παρούσες ήταν τα πιο κοντινά συγγενικά και φιλικά τους πρόσωπα.

Είχε υπέροχη θέα και τέλειο καιρό, πλάι στη θάλασσα όπου και έγινε το μυστήριο. Η Σήλια Κριθαριώτη ήταν φυσικά η δημιουργός του υπέροχου νυφικού της.

Η πολυαγαπημένη τραγουδίστρια, ενημέρωσε τους αγαπημένους της θαυμαστές μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Σήμερα το πρωί, στις 11 Οκτωβρίου, η κουμπάρα του ζευγαριού, Σάννυ Μπαλτζή, σε ένα story της στο Instagram, ανέβασε μια τέλεια φωτογραφία της νύφης από τη γαμήλια εκδήλωση.

sunnybaltzi/Instagram

Η Σάννυ Μπαλτζή είναι ο άνθρωπος που γνώρισε την Ελεωνόρα και την έφερε ακόμη πιο κοντά στον αγαπημένο της και είναι σίγουρο πως και η ίδια «πλέει σε πελάγη» ευτυχίας.