Πρόσωπα – έκπληξη, που θα συζητηθούν, φιλοξενεί και αυτή την εβδομάδα η Δανάη Μπάρκα στην καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA, «Πάμε Δανάη!».

Τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, ο Στέλιος Κουδουναρης, ένας από τους σημαντικότερους εκπρόσωπους της νέας γενιάς Ελλήνων σχεδιαστών, θα είναι καλεσμένος της εκπομπής, ενώ την Τρίτη, η παρουσιάστρια, ηθοποιός και πρώην μοντέλο, Μπέτυ Μαγγίρα θα μιλήσει για όλους και για όλα, με την πάντα αφοπλιστική της ειλικρίνεια.

Η Δώρα Αναγνωστόπουλου, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του μεσημβρινού δελτίου του MEGA από Δευτέρα έως Παρασκευή, έρχεται στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Η εβδομάδα θα κλείσει την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου με την Δανάη Μπάρκα να υποδέχεται στο στούντιο την Κατερίνα Λέχου. Η καταξιωμένη ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης που γνωρίσαμε ως τη «Βίκυ» στο «Είσαι το Ταίρι μου», την Ελένη, την προστατευτική μαμά του «Ευτυχισμένοι Μαζί» και τη λεπρή δασκάλα στο «Νησί», τις σειρές του MEGA που έγραψαν στη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού περνάει το κατώφλι της εκπομπής «Πάμε Δανάη!».

Συντονιστείτε καθημερινά στο Mega, δέκα λεπτά πριν από τις 10 το πρωί. Η Δανάη Μπάρκα σας κρατά συντροφιά και σας διασκεδάζει, με το εκρηκτικό της ταπεραμέντο.

Μαζί της βρίσκονται η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Άρης Καβατζίκης παρέα με τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο, τη Σίσσυ Καλλίνη και μια μοναδική ομάδα από καινούργια πρόσωπα που σας κρατάει συντροφιά καθημερινά. Στην κουζίνα ο Απόστολος Ρουβάς.

Τη δημιουργική επιμέλεια της εκπομπής έχει αναλάβει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Μίνως Θεοχάρης ενώ την αρχισυνταξία η Αγγελική Κωνσταντοπούλου.