Καλεσμένη στην εκπομπή DOT βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (11/10) η Βάνα Μπάρμπα όπου και μίλησε για όλους και για όλα.

Συζητώντας με τους οικοδεσπότες της εκπομπής, η Βάνα Μπάρμπα μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει το τηλεοπτικό ριάλιτι «Τhe Bachelor» για το οποίο και μίλησε με πολύ σκληρά λόγια.

«Δε μίλησα για το κανάλι, μίλησα για ένα ριάλιτι. Με το κανάλι δεν έχω τίποτα. Δεν ανήκω στην κατηγορία των ηθοποιών που περιμένουν να πιάσουν δουλειά και να προσέχουν τι λένε. Έχω το δικαίωμα να πω σαν γυναίκα, σαν προσωπικότητα και σαν μητέρα τι με θιγεί και τι με ενοχλεί.

Με ενοχλεί να βλέπω το πρότυπο, ενός συμπαθέστατου κατά τα άλλα παιδιού, που παίζει σε ένα ριάλιτι, το οποίο για μένα δεν τιμά την ελληνική κοινωνία. Εγώ ενοχλούμαι με το κόνσεπτ των 20 γυναικών που πρέπει να υπάρχουν για ένα αρσενικό. Το οποίο σε προσβάλλει. Σαν γυναίκα σε μειώνει. Με ενοχλεί η αισθητική, ο τρόπος που μιλάνε.

Δεν είναι έτσι οι Έλληνες. Ήθελα να μπω και να τα κάνω λίμπα. Πρέπει να νιώθεις ντροπή για αυτό που κάνεις. Δήθεν μαλλιοτραβιούνται για ένα αρσενικό. Η μάνα που μεγαλώνει το παιδί μόνη της και κάνει αγώνα ζωής για να είναι αξιοπρεπής; Όχι ρε φίλε.

Αυτές είναι αμερικανιές του κ@λου, δεν τις χρειαζόμαστε. Στη ζωή εγώ θα είμαι ο αντίποδας. Αν δε μάθουν τα νέα παιδιά να πορεύονται με αξίες, δεν έχει νόημα. Αυτό το στιλάκι, μόνο κορμί, μαλλί μακρύ και ο κ@λος τούρλα δεν είναι αξία. Την αμετροέπεια της νεότητας τη συγχωρείς» είπε η Βάνα Μπάρμπα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το χαρακτηριστικό απόσπασμα με όσα δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα