Πριν από λίγες ημέρες, η Πηγή Δεβετζή διαγνώστηκε θετική στον κοροναϊό.

Η Ολυμπιονίκης, η οποία θα συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στο «Just The 2 Of Us», μίλησε  για την κατάσταση της υγείας της.

«Είμαι καλά, αλλά αρχίζουν τα συμπτώματα και εμφανίζονται σιγά σιγά και είναι όντως αυτά που ακούμε», ανέφερε αρχικά η πρώην πρωταθλήτρια στο τριπλούν μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου, ενώ συνέχισε:

«Είχα δέκατα την πρώτη μέρα. Ξεκίνησα από 37.2, έφτασα μέχρι 38, αλλά είχα κάνει γυμναστική και σκέφτηκα ότι υπερθερμάνθηκε το σώμα μου και είναι φυσιολογικό. Δύο μέρες πριν είχα πονοκέφαλο και κράτησε τέσσερις συνεχόμενες μέρες. Μίλησα με τον γιατρό μου και πήγα για το τεστ που βγήκε θετικό. Κατευθείαν ενημέρωσα, και είναι ατομική μας ευθύνη αυτό, ειδικά εμείς που είμαστε πρόσωπα αναγνωρίσιμα».

Τέλος, η Πηγή Δεβετζή είπε: «Τα συμπτώματα που αντιμετωπίζω τώρα είναι ότι αρχίζω και χάνω λίγο τη γεύση μου και έχω και λίγο βήχα. Αυτά είναι τα συμπτώματα προς το παρόν. Σε γενικές γραμμές το περνάω ήπια, το περνάω στο σπίτι μου, πυρετό δεν έχω καθόλου».

Νωρίτερα, σε ανάρτησή της στο Instagram, η Πηγή Δεβετζή έγραψε:

«Όλοι μας πρέπει να έχουμε ατομική και συλλογική ευθύνη για να βγούμε υγιείς και ζωντανοί από όλη αυτή τη μάστιγα που θερίζει τον πλανήτη μας! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας για τη συμπαράσταση, τις ευχές σας, τα μηνύματά σας και τα τηλεφωνήματά σας, είμαι ευγνώμων που τουλάχιστον θα περάσω αυτή την κατάσταση ελαφριά, χωρίς να βρίσκομαι μέσα σε κάποιο νοσοκομείο, όπως είναι κάποιοι συνάνθρωποί μας. Εύχομαι σε όλους αυτούς που έχουν χτυπηθεί μαζί με εμένα από τον COVID-19 να βγούμε νικητές».