Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (14/10) το νέο πρόσωπο στον ενημερωτικό τομέα του MEGA, η Ανθή Βούλγαρη.

H Ανθή Βούλγαρη μιλά για την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» που παρουσιάζει μαζί με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο το οποίο απαιτεί…πολύ πρωϊνό ξύπνημα και για τον γάμο της που σχεδόν… συνέπεσε με την πρεμιέρα της ενημερωτικής εκπομπής του MEGA.

Αποκάλυψε ότι το γαμήλιο γλέντι ακόμη δεν είχε ακόμη τελειώσει όταν η Ανθή συνδέθηκε με το στούντιο για να πει το «καλημέρα Ιορδάνη!».

Ο γάμος έγινε με 100 άτομα με παραδοσιακό γάμο στο Πήλιο, αφού όπως παραδέχεται είναι «παραδοσιακή και πουριτανή». «Μου αρέσει να κρατάμε τις παραδόσεις και να μην χάνονται» λέει.

Η ίδια μίλησε και για την περιπέτεια που είχε περάσει με την υγεία της και αποκάλυψε ότι, τρία χρόνια μετά, συνεχίζει να έχει καθημερινή επικοινωνία με ανθρώπους που ζητούν τη συμβουλή της τόσο για γιατρούς όσο και για την ψυχολογική αντιμετώπιση αντίστοιχων προβλημάτων υγείας.

 

Η Ανθή Βούλγαρη είχε βγει ανοιχτά τότε με θάρρος και τόλμη για το πρόβλημα υγείας της και όπως λέει «δεν το μετάνιωσα που το επικοινώνησα, αν και στην αρχή είχε την ανησυχία μήπως δημιουργηθεί η εντύπωση ότι το κάνω για επικοινωνιακούς λόγους. Ήταν κάτι που αισθάνθηκα, και τελικά κατάλαβα ότι ο κόσμος παίρνει δύναμη» είπε.

Μίλησε επίσης για την αναθεώρηση στα πράγματα και για τις αλλαγές που αποφάσισε στη ζωή της μετά την περιπέτεια της – «αποφάσισα να κάνω πράγματα που με γεμίζουν, και να είμαι με ανθρώπους που με γεμίζουν».

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου – «δέχθηκα τσουνάμι αγάπης» είπε.

Η δημοσιογράφος του MEGA μιλά επίσης για την προοπτική ενός παιδιού και το πώς αυτό θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά της. Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να άφηνε τη δουλειά της αν έκανε ένα παιδί. Από την άλλη, «μπορεί και να έπαιρνα μαζί μου το παιδί στη δουλειά και να το…ντάντευε ο Ιορδάνης», είπε με χιούμορ.

Απαντώντας στο ερώτημα «Ενημέρωση ή Ψυχαγωγία» αναφέρει πως «ένας δημοσιογράφος έχει ερεθίσματα από παντού και η ψυχαγωγία δεν είναι εύκολο πράγμα», συμπληρώνοντας ,«ήμουν… «λεμονίτσα» στην ψυχαγωγία».

Ενώ μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, που χαρακτηρίζει «τζέντλμαν της Δημοσιογραφίας», έναν άνθρωπο που πίστεψε σε εκείνη.

Τέλος εξομολογείται το όνειρο της ζωής της για μια φάρμα με ζώα, και μάλιστα… σύντομα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο  όλα όσα είπε μιλώντας στο «Πάμε Δανάη!» η Ανθή Βούλγαρη: