Είναι ζώδιο του νερού. Ως γνωστόν αυτό συνεπάγεται μια ενέργεια που μεταβάλλεται συνέχεια. Ευαισθησία, φοβίες, ζήλια αλλά και πολλή αφοσίωση!

Καρκίνος

 

Συνήθως εμφανισιακά ξεχωρίζει μέσα από το πλήθος. Δεν έχει την κλασική εμφάνιση. Προτιμά να έχει ένα μοναδικά δικό του στυλ.

Έχει ένα από τα πιο ερωτεύσιμα βλέμματα. Αν σε κοιτάξει μία φορά ξέρεις ότι θα γίνεις δικός της. Είναι η γυναίκα που ξέρει να φροντίζει και να προστατεύει αυτούς που αγαπάει.

Είναι σέξυ και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι μπορεί να σε συναισθάνεται, σε κάνει να νιώθεις ότι βρήκες τη γυναίκα της ζωής σου.

Να ξέρεις ότι έχει εξαιρετική μνήμη και εμπιστεύεται εύκολα, για αυτό μην της πεις ποτέ ψέματα ούτε για το πιο απλό πράγμα. Αυτό που λατρεύει είναι να της κάνεις χάδια και να τη φιλάς συνέχεια.

Να ξέρεις έχει φετίχ και όσο ντροπαλός ή ντροπαλή μπορεί να δείχνει στη ζωή της γενικά, άλλο τόσες φαντασιώσεις και διαθέσεις έχει στο ερωτικό κρεβάτι.

Ειδικά η γυναίκα Καρκίνος θεωρείται πιο «δυναμική» από τον άντρα Καρκίνο. Ο άντρας Καρκίνος από την άλλη έχει την τάση να εκδηλώνει περισσότερο εγωισμό.

Συνήθως η γυναίκα Καρκίνος είναι εκείνη που θα φοράει ιδιαίτερα ρούχα, χωρίς να είναι ιδιαζόντως «αποκαλυπτική», αλλά τόσο όσο για να κάνει τον «θαυμαστή» της να ερεθιστεί τόσο εγκεφαλικά, όσο και ερωτικά.

Αυτό που θέλει ένας Καρκίνος, είναι να συζητάει. Έτσι αποκτά περισσότερη εμπιστοσύνη. Η αφοσίωση και η αγάπη που θα προσφέρει αυτό το ζώδιο είναι σπάνια!

Μην ξεχνάς. Η ειλικρίνεια είναι το παν για έναν Καρκίνο. Αν διαπιστώσει ότι είπες έστω ένα ψέμα, μην περιμένεις να σε εμπιστευτεί άμεσα ή και καθόλου.