Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο που λατρεύουν όλοι να έχουν για φίλο…Τα «αμαρτήματα» που τον χαρακτηρίζουν είναι τα εξής.

Σεξ με φίλους

Δεν κάνει εύκολα σεξ με έναν άγνωστο, κατά βάση προτιμά να γνωρίζει το άτομο με το οποίο θέλει να συνευρεθεί ερωτικά. Οπότε για αυτόν δεν υπάρχουν ταμπέλες και όρια στο θέμα της φιλίας.

Ειλικρινής μέχρι…αηδίας

Δε θα σου πει απλά αυτό που πιστεύει. Θα στο πει με πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Θα μιλήσει κυριολεκτικά και άμεσα. Δε θέλει να «χαίδεύει» τα αυτιά σου. Θέλει να δει μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Δε δένεται εύκολα συναισθηματικά

Του αρέσει να είναι συναισθηματικά και ψυχολογικά αυτάρκης. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δε θα μπει στη διαδικασία να σκεφτεί πότε θα βρει τον άνθρωπο της ζωής του. Είναι ο ίδιος ο άνθρωπος της ζωής του.

Κερατώνει

Όλα κι όλα Υδροχόε. Το ξέρεις ότι αυτό είναι λάθος, τι το κάνεις και εσύ; Αφου γνωρίζεις ότι οι επιπτώσεις είναι πάντα να πληγωθεί συναισθηματικά το άλλο άτομο και να σου ζητάει και τα «ρέστα». Δικαίως δηλαδή.

Προοδευτικός σε σημείο να προκαλεί νεύρα

Είναι αυτός που θα φωνάζει σε ένα πασχαλινό τραπέζι, ότι είναι άθεος. Και δεν είναι ότι οκ, αυτά είναι τα «πιστεύω» του, είναι ότι θα τσακωθεί με συγγενείς για το όλο θέμα, ξεχνώντας ότι είναι άνθρωποι διαφορετικής γενιάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: