Η απιστία είναι σίγουρα μια από τις πιο τοξικές ψυχολογικά καταστάσεις στην οποία μπορεί να βρεθεί ένα άτομο. Τι συμβαίνει όμως με τα ζώδια;

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την EduBirdie, αυτά είναι τα πιο άπιστα από όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Ως δυναμικό και ανταγωνιστικό, πύρινο ζώδιο, ο Κριός ενεργεί με το ένστικτό του και είναι αρκετά πιθανό να… λοξοδρομήσει από τη σχέση του, επειδή παρασύρθηκε από τον ενθουσιασμό του ή την παρόρμηση της στιγμής. Η έρευνα έδειξε ότι το 34% των Κριών έχει απατήσει ή έχει πλησιάσει πολύ στο να απατήσει τον/την σύντροφό του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όσοι ανήκουν στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων συνήθως προτιμούν τις ανέμελες ή τις περιστασιακές σχέσεις, κάτι που δεν προκαλεί και τόσο έκπληξη. Το 31% από αυτούς έχουν απατήσει ή παραλίγο να απατήσουν το ταίρι τους.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων αγαπά το δράμα και αυτό το δείχνει τόσο με την πύρινη προσωπικότητά του όσο και με τις πράξεις του. Σχεδόν το 36% των Λεόντων έχει απατήσει τον/την σύντροφό του ή σκέφτηκε σοβαρά να… παραστρατήσει. Παρεμπιπτόντως έχει το πιο υψηλό ποσοστό απιστίας στη λίστα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι εξωστρεφής από τη φύση του και μπορεί με μια σχετική άνεση ν’ αφήσει μια σχέση αν δει ότι μια άλλη είναι πιο ευχάριστη ή τον κάνει να νιώθει καλά. Από τους ερωτηθέντες Τοξότες, το 23% έχει απατήσει ή έχει έρθει πολύ κοντά στο να απατήσει το έτερο του ήμισυ.