Το συγκεκριμένο ζώδιο είναι και γνωστό ως ο «ψεύτης» του ζωδιακού κύκλου. Το ίδιο μπορεί να πει κανείς και για τη διπλή καθημερινότητά του.

Δίδυμος

 

Εκτός από το ότι του αρέσει να φτιάχνει αυλή που θα τον αποθεώνει αρκετές φορές την ημέρα λέγοντάς του ότι είναι σε όλα ο καλύτερος, άλλο ένα χούι του είναι να κάνει κλίκες στις οποίες φυσικά συμμετέχει πρώτος και καλύτερος.

Γενικά έχει την τάση να γνωρίζει τα μυστικά των πάντων, καθώς όλοι τον έχουν εμπιστευτεί εκτός από τον ίδιο τους άλλους. Με πολύ ύπουλο τρόπο θα μάθει πράγματα για εσένα.

Κοινώς το αγαπημένο του χόμπι ή ίσως και το νόημα της ζωής του είναι να τους κάνει όλους άνω κάτω και στο τέλος να θαυμάζει το μπάχαλο που δημιούργησε αναζητώντας και τον ένοχο για να διασκορπίσει τις υποψίες. Αν σας τύχει ποτέ κάτι παρόμοιο και ψάχνετε τον ένοχο, ρωτήστε ποιος είναι ο Δίδυμος.

Έπιπλέον, έχει την τάση να κερατώνει. Έρευνες έχουν δείξει ότι είναι ένα από τα ζώδια που κερατώνουν περισσότερο. Και το κάνει χωρίς να νιώθει ιδιαίτερες τύψεις για αυτήν του την πράξη.

Μπορεί το ίδιο απόγευμα να έχει πάει στο θέατρο με τη γκόμενα και έπειτα από τρεις ώρες να βρεθεί μαζί σου και να σου παριστάνει ότι είναι ο άντρας ο μοναδικός για σένα και σαν αυτόν….κανένας άλλος!

Όταν δίνει υποσχέσεις έχει έναν τρόπο να μην τις τηρεί και αυτό πρακτικά το κάνει με σκοπό να έχει δεδομένο ότι θα είσαι και εσύ στο πρόγραμμά του. Κι αν στο ακυρώσει θα το κάνει με χειριστικό τρόπο για να μην το πάρεις στα σοβαρά.

Γενικά έχει ταλέντο στο να αντιστρέφει την πραγματικότητα και είναι κάτι που δε θα το εκτιμήσεις καθόλου μαζί του.